Referenties

Staat jouw referentie hier binnenkort ook bij?

Een lach op het gezicht, een blije ontvanger, een tevreden klant, dat is waar La Touche Magique het voor doet. Hopelijk staat jouw referentie hier binnenkort ook bij.

Jouw enthousiasme over La Touche Magique kan je ook kwijt op https://goo.gl/maJR9r. Vergeet het aantal sterren niet! Je hebt hier wel een google account voor nodig. Mocht je die niet hebben, dan kan je op mijn facebookpagina een recensie kwijt.  Of je mailt mij jouw bevindingen en ik plaats het op deze website.

Super bedankt alvast!

 • Voor onze gemeente waren we opzoek naar een leuke zomerattentie voor onze medewerkers en we kwamen al snel uit bij La Touch Magique. Sonja heeft heel goed met ons meegedacht en het contact was ook super, reageerde snel via de mail/WhatsApp. Alles was keurig verpakt en opgestuurd naar onze medewerkers. Heb je een leuk cadeau of geschenk nodig raad ik je Sonja zeker aan.

  anoniem
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft met ons samengewerkt om het perfecte cadeau te bedenken. Dankzij het directe contact, haar enthousiasme en inzet hadden wij geen “Bolting” stress en hadden wij voor onze relaties een prachtig cadeau! Bedankt!

  Rob Thijssen
  Rob Thijssen Hytorc
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Mijn eerste ervaringen met Sonja bij La Touche Magique zijn heel prettig verlopen. Sonja denkt fijn mee, is goed te bereiken en levert mooie spullen. Ik kan het van harte aanbevelen om eens een kijkje te nemen op haar website voor leuke en originele geschenken.  

  Linda van de Weijer
  Linda van de Weijer Saar aan Huis Ede
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Een uitnodiging voor een afscheidsfeest. Super leuk maar oh jee, wat moet ik nou als cadeau meenemen? Hulp is daar: Sonja van La Touche Magique bedenkt leuke en originele cadeaus. Ze pakt het nog feestelijk in en klaar was ik. Totaal ontzorgt en klaar voor een feestje 😉 Nogmaals bedankt Sonja.  

  Ellen de Vaan-Arts
  Ellen de Vaan-Arts Reclame Ellen
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Groep 8 van OBS de Sieppe neemt afscheid en daar wilden we een passend cadeautje bij. En.. gevonden! Fijn hoe er meegedacht werd en op tijd alles binnen was. Top!  

  Frédérique Gerrits-Scholte Basisschool De Sieppe
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja denkt goed mee en kwam met een geweldig idee voor een relatiegeschenk dat helemaal bij mij en mijn bedrijf past. Met jeSocials sta ik voor online zichtbaarheid en ze bedacht daarvoor een powerbank (altijd opgeladen/online) met zaklamp (zichtbaarheid). Super service en prijs/kwaliteit verhouding! Ze kwam het ook nog eens persoonlijk bij mij afgeven. Ik kan het iedereen aanraden om Sonja de relatiegeschenken of ander soort cadeau te laten regelen.  

  Jessie Jacobs
  Jessie Jacobs JeSocials
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft voor mij de paasattenties geregeld. Je wordt volledig ontzorgt, zo fijn. Daarnaast is het echt maatwerk wat Sonja levert. Ze ontwierp ook nog een leuke kaart erbij. Ik ga Sonja zeker vaker inschakelen om een attentie te verzorgen. Een aanrader !

  Anita Rossen-Angenendt
  Anita Rossen-Angenendt Saar aan Huis
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Heeft de kerstdagen extra leuk gemaakt met de fantastische kerstpakketten samenstellen. Hartstikke bedankt namens team DAP groesbeek.

  Team DAP Groesbeek en omstreken
  Team DAP Groesbeek en omstreken Dierenartsenpraktijk Groesbeek en omstreken
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Zoals ieder jaar verzorgt Sonja prachtige, door haar zelf samengestelde kerstpakketten voor onze medewerkers. La touche Magique is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken.

  Jochem Coppes
  Jochem Coppes Coppes Hoorzorg
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique La Touche Magique, wauw geweldig goede service. Ik maak ieder jaar gebruik van haar creativiteit, ze denkt mee voor een zo persoonlijk mogelijk cadeau of geschenk. En staat open voor alle ideeën die je aangeeft, niets is te gek. Wederom super bedankt...

  Lisethe Lukassen | Zangeres Pearl
  Lisethe Lukassen | Zangeres Pearl Zangeres Pearl
 • Google review 5 sterren voor La Touche MagiqueSonja heeft goed met ons meegedacht en mooie cadeaupakketten geleverd!

  Annelies de Bruin
  Annelies de Bruin
 • La Touche Magique heeft geholpen om mijn team het juiste cadeautje te geven. Een blijk van waardering, alle lof voor de service. Bedankt!

  Maarten van Minderhout
  Maarten van Minderhout Basisschool de Sieppe
 • Google review 5 sterren voor La Touche MagiqueVoor mijn collega's zocht ik een leuk zomer, motivatie-geschenk. La Touche Magique (Sonja) stelde een geweldig zomerpakket samen met allerlei lekkernijen, BBQ gereedschap en als topstuk een lederen BBQ-schort met bedrijfsopdruk. Supersnel en geweldig geregeld, op kantoor bezorgd en precies in de roos voor mijn collega's. Dankjewel Sonja !

  Daniël Brans
  Daniël Brans i-Solve BV
 • Google review 5 sterren voor La Touche MagiqueMet welke vraag ik ook bij Sonja van La Touche Magique kom qua relatiegeschenk of cadeau, ze weet me altijd weer bijzonder creatief bij te staan voor een keuze. En regelt vervolgens tot in de puntjes dat het vlot en goed geregeld wordt! Ik ben meer dan tevreden over haar dienstverlening en persoonlijke benadering. Met Sonja weet ik dat het áltijd goedkomt en hoe fijn is dat. Aanrader om met Sonja samen te werken, voor zowel grote als kleine organisaties!

  Dorris Vlas
  Dorris Vlas Dorris Vlas
 • Sinds de opening van Heuvelrijk Berg en Dal verzorgt Sonja op maat gemaakte kerstpakketten voor onze medewerkers. Ik waardeer je creativiteit en het contact vooraf is erg fijn. Kortom, wil je geen standaard kerstpakket cadeau doen? Dan kan ik je La Touche Magique van harte aanbevelen.

  Rosanne Belgers
  Rosanne Belgers Heuvelrijk Berg en Dal
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique In september begon mijn zoektocht naar een mooie kerst geschenk voor ons team. Ik wist gelijk al dat ik een bijzonder geschenk zocht vanwege een turbulent jaar met Covid-19. Opeens stuitte ik op La Touché Magique, ik wist gelijk dit wordt het! Ik kreeg gelijk een Christmas feeling, een warm en uitnodigende website exact wat ik nodig had! Ik belde gelijk het nummer om contact op te nemen met Sonja en voelde gelijk openheid. Bingo!! Daarna hebben wij zes weken moeten wachten op akkoord van mijn manager maar Sonja bleef de hele tijd positief. Nou, we konden aan de slag om samen het pakket in elkaar te zetten. Als ik om 23:00 een mail verstuurde ( met lichtelijk paniek omdat ik aan nog iets dacht) kreeg ik meestal gelijk geruststellend antwoord terug. Sonja is behulpzaam, creatief en meest belangrijk voor mij is dat zij super snel schakelt. Zelfs tot op de last minute kon zij haar broer nog zo ver krijgen om alle pakketten persoonlijk rond te brengen naar 23 medewerkers. Ook de keuzes uit diverse pakketten is enorm en high quality producten. Een ware professional met wie ik zo weer zou samenwerken. Iemand die heel goed kan aan voelen wat er nodig is in elke situatie, ik heb echt het gevoel gehad dat wij een team waren! Nogmaals dank Sonja voor alles, je bent een topper!! Warme groet, Chantal

  Chantal Langedijk
  Chantal Langedijk Monex Europe
 • Ze zijn er weer. De donkere dagen voor de kerst. En dit jaar nog een beetje zwaarder dan anders. Het weer werkt niet echt mee, de zoveelste regendag, maar ook op het werk stemmen de vooruitzichten somber. Daar waar we hoopten een rustige kerst en jaarswisseling te hebben lijkt dat voor dit jaar ijdele hoop in de gezondheidszorg. De schouders eronder en zoveel mogelijk alle leed beperken. En dat na zo'n jaar met turbulentie. Hoe spreek je waardering uit voor je jonge collega's die dan altijd voor de patienten klaar staan, ze kris kras door het ziekenhuis behandelen, zo flexibel mogelijk visites lopen en de ene na de andere nieuwe opname zien. Uiteraard zég je dat, geef je een schouderklopje, maar soms mag het ook iets meer zijn. Zeker in de kersttijd. Ieder zijn eigen specialisme, dus hier heb ík hulp bij gekregen van La Touche Magique. En ook dit keer was het een geslaagd cadeau! Glimlachen komen spontaan naar boven bij het zien van de attentie bij de jonge collega's en even een babbel over de intentie en het 'groene' cadeau idee, breekt de drukte van de dag. We gaan er samen weer voor! Op naar een corona vrij zomer! Hopelijk met al de dierbaren om ons heen.

  E.J. internist
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja de creatieve drive en eigenaar van La Touche Magique heeft ons wederom op een geweldige manier ontzorgd. Mijn vrouw en ik zijn beide interim-managers en wilden onze medewerkers met Sinterklaas een leuk presentje aanbieden. Sonja kwam met leuke ideeën , waar we uiteindelijk een keuze in gemaakt hebben. De gedichten die we gemaakt hebben heeft ze zelfs leuk opgemaakt en met de verzending hield ze rekening met de drukte en reputatie van de pakketdiensten. Alles op tijd bij de medewerkers en hele leuke reacties van hen gekregen. Top gedaan!! Volgende keer kies ik weer voor La Touche Magique!

  Louis Bloemers
  Louis Bloemers Louis Bloemers & Svetlana Orlova
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Ik vertelde Sonja waar mijn give a way voor was, maar wat doe ik dan bij mijn brief. Wat is leuk? Gelukkig is zij zo ervaren want zelf wist ik niet waaruit te kiezen: help! Ze kwam met meerdere ideetjes en terugkoppelingen. Binnen een uur had ik al een proefdruk en een paar dagen later werden ze al bezorgd. Tuut tuut, DAT is snel. Goed advies gehad en hele snelle levering. Sonja bedankt!

  Diana Box
  Diana Box Type Talent
 • Review 5 sterren voor La Touche Magique Ik heb zo geen groene vingers en ben veroordeeld tot vetplanten, en zelfs die staan er bij mij treurig bij! Maar gelukkig zag ik bij La Touche Magique mijn oplossing. Mijn eigen ecosysteem. Het was even aanmodderen, korreltje hier, beestje daar, plantjes en mosjes erin. Lampie aan! Wauw wat gezellig! Dankjewel 🙂

  Belinda Brugman
  Belinda Brugman
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft voor mij een notitieboekje en pen met logo verzorgd. Toen ik haar benaderde wist ik nog niet precies wat ik wilde. Bij Sonja staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast is ze creatief en zorgvuldig, ze denkt met je mee en neemt het regel- en zoekwerk uit handen, heel fijn! Met als resultaat voor mij een relatiegeschenk dat ik prachtig vind. Dank je wel Sonja!

  Fräncis Chavernac-van Gompel
  Fräncis Chavernac-van Gompel Finesse Loopbaancoaching
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Wij waren op zoek naar een leuke manier om onze Honda dealers een beetje te steunen en konden rekenen op jullie creativiteit om samen een leuk project hiervan te maken. Vlotte communicatie, kwaliteitsvolle voorstellen en een super efficient team hebben dit tot een succes gemaakt. Waarvoor onze bedanking.

  Leen Goossens
  Leen Goossens Honda Motor Europe
 • We zijn weer heel fijn ontzorgd door Sonja die heeft gezorgd voor de kerstgeschenken voor onze vrijwilligers en andere samenwerkingspartners. Alles super verpakt en ruim op tijd én met extra service voor de kerstkaarten!!. Fijne en snelle communicatie!

  Odette van Hees
  Odette van Hees Kindercentrum Domino
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Dit jaar heeft Sonja van La Touche Magique voor het eerst de Kerst-kadootjes voor onze medewerk(st)ers en ingehuurde krachten van het schoonmaakbedrijf verzorgd. Dit verliep hartstikke soepel, ze schakelde snel, begreep wat we wilden. De Kerst-kadootjes bracht ze - mooi ingepakt - voor het afgesproken tijdstip op ons bedrijf!

  Gaby Meeussen
  Gaby Meeussen Vakantie bij Meeussen
 • Wederom heeft Sonja voor mij de Kerstpakketten verzorgd. En ook deze keer waren de medewerkers van Cafetaria Rikken er erg blij mee! Sonja denkt met je mee, heeft leuke suggesties en ze zorgt ervoor dat het geheel er prachtig uitziet.

  Angela Rikken
  Angela Rikken Cafétaria Rikken
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueZeer tevreden over onze nieuwe mappen. Buiten een snelle service, wordt er goed meegedacht en worden er verschillende opties voorgelegd zodat je een gedegen keuze kan maken. Leuk verpakt en geweldig mooi resultaat. Zeker een aanrader, nogmaals dank Sonja!

  Linsey Kersten
  Linsey Kersten Palana Bewindvoering
 • Een origineel cadeau voor iemand die 50 wordt? Iemand die alles heeft. Laat maar aan La Touche Magique over. Sonja verdiept zich in diegene voor wie het cadeau is. Resultaat: een wijnfles met een gepersonaliseerd etiket. Een fles zonder wijn, maar met wijnopener, wijnschenker, wijnring en bieropener er in. Dank je wel voor je creativiteit, het meedenken en het nog kant en klaar aanleveren ook. Dat is de magische touch.

  Erik van Gelderen
  Erik van Gelderen
 • Ik ben heel blij met de foto's op aluminium van mijn hondjes Ruud en Takkie. Ze prijken inmiddels op mijn kast. Ik ben La Touche Magique heel dankbaar en ben heel tevreden over de dienstverlening. Lees er hier meer over.

  anoniem
  anoniem
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueSonja heeft mij geweldig geholpen met het bedenken voor een origineel cadeau! Sonja inventariseert goed wat je wensen zijn en komt dan met een aantal voorstellen. De communicatie ging heel snel, wat ik erg prettig vind. Van tevoren geeft ze duidelijk aan wat te verwachten en de tijdslijn. Het cadeau werd mooi ingepakt en de ontvanger was erg blij met dit originele cadeau. Voor een volgende keer klop ik zeker weer bij Sonja aan!

  Sandy Gerritzen
  Sandy Gerritzen
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueSonja van La Touche Magique heeft afgelopen december mijn relatiegeschenken verzorgd. In eerste instantie wist ik niet wat ik wilde. Sonja nam me als het ware aan de hand en kwam met wat leuke ideeën. Uiteindelijk heb ik mijn klanten een uniek en geslaagd kerstgeschenk kunnen overhandigen. Sonja, volgende keer zie je me weer!

  Remi van Bergen
  Remi van Bergen RvB Media
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueGoeie service, er wordt volop meegedacht met de klant, en vooral aandacht voor elk detail. Ik gaf met een gerust hart mijn opdracht uit handen aan La Touche Magique.

  Sandra Petri
  Sandra Petri Okkerse & Schop Advocaten
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueSuper goede service en ontzettend leuke creaties. Sonja denkt met je mee en komt met leuke creatieve ideeën om een mooi persoonlijk cadeau te kunnen geven. Echt een aanrader, ook het cadeau wordt mooi verpakt en netjes afgeleverd, echt toppie! Super bedankt en ik weet je weer te vinden, mocht het nodig zijn.

  Zangeres Pearl
  Zangeres Pearl
 • Met het MT waren we het snel eens, met zo’n visitatierapport moesten de medewerkers eens goed in het zonnetje gezet worden. Na een kleine reorganisatie, een organisatiekanteling, een nieuw systeem en een hoop andere veranderingen, die door de inzet van de medewerkers zijn vruchten heeft afgeworpen, was het tijd voor een stukje extra waardering. Het is ook niet niks om van een 5,9 in 2014 naar een 7,3 in 2018 te gaan. Dat moet gevierd worden. Een BBQ en een passend cadeau, dat moest het worden. Het cadeau moest symbool staan voor de verandering die we als bedrijf hadden doorgemaakt en er moest waardering uit blijken. Hoe pak je dat dan aan? Even googlen en daar was de website van La Touche Magique. “Een passend cadeau voor iedereen”, de tekst en de toelichting op de website was uitnodigend en de mail was zo verstuurd. Het duurde niet lang (binnen een uur geloof ik) tot Sonja van La Touche Magique contact opnam. Uitleg gegeven over wat de bedoeling was en binnen enkele dagen lagen de eerste voorstellen op tafel. Met bij ieder cadeau een passende tekst en uitleg. Discussie in het MT, we waren het niet helemaal eens met elkaar en wilden graag nog wat meer keuzemogelijkheden. Ook dat was geen probleem. Een week later was het voorstel aanzienlijk uitgebreid en hebben we onze keuze kunnen maken. Een aanzienlijke opdracht voor La Touche Magique, 120 olijfbomen met een unieke verpakking, 120 bijpassende potten voorzien van een klein bedrijfslogo op een RVS plaatje en 120 windlichten. Tijdens de vakantieperiode, waarin het aantal personeelsleden nogmaals gecheckt werd, kwamen we tot de conclusie dat het aantal krap was (uitbreiding, vervanging ziekte et cetera) en we wel wat ruimte wilde hebben zodat we geen cadeau te kort zouden komen. Een appje richting Sonja en het werd zo geregeld. Over de verpakking en het RVS plaatje met logo is veelvuldig overleg geweest met het team Marketing en Communicatie en alles is tot in de puntjes en naar tevredenheid geregeld. De dag dat de cadeaus geleverd zouden worden, kwam met rasse schreden dichterbij. Van de problemen die La Touche Magique heeft gehad, te weten te vroege levering, het geplande vervoer en een verkeerde levering van potten, hebben wij niets gemerkt. Dit lazen we later terug op facebook. De cadeaus werden geleverd, het magazijn stond vol met pallets. Sonja was persoonlijk bij de levering betrokken. Het was leuk om elkaar in levende lijve te ontmoeten, na veelvuldig mail, app en telefonisch contact. Bij een korte check later die middag zagen we dat op de potten een aantal RVS plaatjes scheef zaten en dat er bij een aantal lijm onderuit kwam. Direct contact opgenomen met La Touche Magique. Ook op deze vervelende mededeling werd adequaat gereageerd en in oplossingen gedacht. Samen kwamen we tot de conclusie dat we de volgende dag, de dag van de viering van het visitatierapport, zouden vaststellen om hoeveel potten het zou gaan. Vervolgens zou dit aantal worden doorgegeven en donderdag zou de leverancier ze op komen halen en er zou een adequate oplossing volgen. Een dag later werden de pallets uitgepakt en de cadeaus keurig uitgestald. Bij circa 25 potten zat het RVS plaatje scheef of kwam er lijm onderuit. Een van de facilitaire medewerkers zei: "Dat kunnen we zelf ook wel oplossen" en ging voortvarend aan de slag. Plaatjes eraf, beetje kit er onder en weer vast plakken dan wel met een stanleymesje de lijmresten verwijderen. Ondertussen Sonja geïnformeerd dat we het zelf gingen oplossen, waar ze uiteraard erg blij mee was, omdat er zo teleurstellingen bij personeel voorkomen konden worden. Toen was het zo ver. Een set cadeaus stond op een tafel gepresenteerd. Onze bestuurder bedankte het personeel voor de bijdrage die ze de afgelopen jaren geleverd hebben en gaf een toelichting op de cadeaus. De olijfboom die wordt geassocieerd met kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld. In de oudheid werden kransen gemaakt van olijftakken als hoogste blijk van erkenning. De tekst die hoorde bij het windlicht was hij even vergeten. De medewerkers dachten dat ze konden kiezen en waren verrast dat ze allemaal de olijfboom, pot en windlicht meekregen. De reacties waren uitermate positief! De samenwerking met La Touche Magique hebben wij ervaren als verrassend, meedenkend, toegewijd, oplossingsgericht en zeer klantvriendelijk. Kortom voor herhaling vatbaar. ***** De schrijfster van deze referentie wenst niet bekend te worden gemaakt met naam en bedrijfsnaam, iets wat La Touche Magique uiteraard respecteert.

  anoniem
  anoniem
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueDeze zomer zou ik opa worden van een tweeling, en daar hoort natuurlijk een cadeau bij. Mijn opa maakte herdenkingsborden/tegels voor de kleinkinderen dus die traditie wilde ik eigenlijk voortzetten. Helaas ben ik zelf niet zo handig dus heb ik contact gezocht met Sonja van La Touche Magique met de vraag of zij kon helpen. Dit had ze nog niet eerder gedaan maar het idee maakte haar enthousiast en samen zijn we aan de slag gegaan. Het mooie was dat ik mijn ideeën vrij kon spuien en dat Sonja in de gaten hield of het ook (technisch en financieel) uitvoerbaar was...… Sonja's enthousiasme was aanstekelijk en hoewel ze soms zei "het is weekend tot maandag" kwamen de voorstellen/voorbeelden toch gewoon op de zaterdag binnen! Uiteindelijk hebben we gekozen voor twee spiegels met een gegraveerde tekst op de voorkant en ruimte voor een persoonlijke boodschap op de achterkant. De kids kwamen vroeger dan gepland maar ook dat was geen probleem, er werd gewoon maat werk geleverd. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om de cadeaus zelf op te halen en ik kan zeggen dat er goede koffie geschonken wordt.. Al met al een prima, enthousiaste maar ook professionele service die ik zeker kan aanraden!! P.s. in het echt zijn ze nog veel mooier dan op onderstaande foto...spiegels en fotograferen daar was wat mee.. Geboortecadeau - La Touche Magique

  Marcel Gosselink
  Marcel Gosselink
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueAan het eind van ieder schooljaar zijn er nogal wat mensen die we willen bedanken. Mensen die het afgelopen schooljaar zich op een zeer bijzondere manier hebben ingezet of afscheid nemen van onze school. Aan het eind van ieder schooljaar lopen de werkzaamheden enorm op. Voor de betreffende bedankjes heb ik dan afgelopen schooljaar ook de hulp ingeroepen van Sonja. En…wat was dit fantastisch. Het overleg ging erg snel en gemakkelijk. Sonja stelde een aantal vragen en kwam al heel snel met allerlei leuke cadeaus. Van het bedenken van de verschillende cadeaus, het prachtig inpakken tot het schrijven van een ‘kaartje’ alles was geregeld. Dit was precies wat ik nodig had aan het eind van het schooljaar. Geweldig! Hier gaan wij zeker meer gebruik van maken.

  Daphne Laukens
  Daphne Laukens Kindcentrum Op de Horst
 • Review 5 sterren voor La Touche Magique Ik kan La Touche Magique echt aanraden. Sonja heeft ons aan een mooi kado geholpen voor een 25 jarig huwelijk van vrienden!

  Bianca Kaus
  Bianca Kaus
 • Net voor de zomervakantie waren er nog al wat mensen die we wilden bedanken. Mensen die het afgelopen jaar zich op wat voor een manier dan ook hadden ingezet. We waren op zoek naar niet al te standaard cadeautjes en wel persoonlijk. Kort daarvoor heb ik Sonja leren kennen. Een zeer bevlogen, gepassioneerde onderneemster met een geweldig leuk bedrijf. Daarbij ook nog eens een ontzettend leuk en lief mens. Ik vroeg aan haar of zij iets voor mij kon betekenen wat betreft de cadeautjes. Meteen kwam ze in actie. Ze stelde goede vragen om wat dingen helder te krijgen en ze kwam met allerlei leuke cadeautips. Sonja luistert zo goed naar wat de klant aangeeft. Daarbij onderneemt ze zo snel actie waardoor alles heel snel was geregeld en snel in huis. Alle cadeautjes hebben we laten graveren wat het persoonlijke tintje gaf. De volgende keer weet ik waar ik aanklop als ik op zoek ben naar iets origineels en persoonlijks.

  Femke Graveth
  Femke Graveth
 • Wij van de sponsorcommissie van tennisvereniging de Milsbeek zijn erg blij met de professionele ondersteuning die je ons geboden hebt bij het uitzoeken en vormgeven van het bedankje voor onze sponsoren! Van A tot Z een super ontzorging van ons vrijwilligers!

  Jaap Wichgers
  Jaap Wichgers Tennisvereniging De Milsbeek
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft ons geholpen met het zoeken van een prachtig cadeau voor onze korfbalkampioenen uit Milsbeek. Ze doet er werkelijk alles aan om iets passends te vinden maar je eigen ideeën zijn ook welkom. Ze gaat er dan vol enthousiasme mee aan de slag. Echt een aanrader die Sonja van La Touche Magique.

  Irma Arts Claus
  Irma Arts Claus SV SPES Milsbeek
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique La Touche Magique heeft meegedacht met mijn cadeau voor moederdag en kwam met verschillende leuke suggesties. Het uiteindelijke cadeau werd zo mooi verpakt dat de verpakking zelfs als cadeau gezien kan worden.

  Erik van Gelderen
  Erik van Gelderen
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Voor de bingo’s gedurende de kerst en oud en nieuw periode, zochten wij leuke bingoprijzen. We wilden graag diverse hoofdprijzen, en leuke andere prijzen voor een bingo van een rij en twee rijtjes. Sonja ging deze uitdaging aan, met een geweldig resultaat! Namens Wunderland Kalkar, enorm bedankt voor de fijne samenwerking!

  Pascal Gerrits
  Pascal Gerrits Wunderland Kalkar
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Voor onze kerstpakketten voor het personeel en vrijwilligers (in totaal ongeveer 130) hebben we in 2017 Sonja om hulp gevraagd. Zij heeft dit tot in de puntjes verzorgd. Overleg ging vlot en gemakkelijk, erg laagdrempelig. Fijne reacties van iedereen gekregen op het cadeau. Ik heb me enorm ontzorgd gevoeld en dat was precies de bedoeling!

  Odette van Hees
  Odette van Hees Kindercentrum Domino
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Voor de kerst had ik het idee om namens mijn bedrijf ClearSound Music mijn relaties een presentje te geven als dank voor de samenwerking. Maar hoe pak je zoiets aan, wat zouden de relaties leuk vinden... Gelukkig kwam voor mij de hulp uit bekende hoek: La Touche Magique! Geweldige service, leuke originele voorstellen waarbij ik de betrokkenheid als zeer positief ervaren heb. Ook het afwerken, de verpakkingen, allemaal heel origineel en mijn relaties waren aangenaam verrast! Kortom een aanrader voor wanneer je als bedrijf goed en verrassend voor de dag wilt komen!

  Louis van Duijnhoven
  Louis van Duijnhoven ClearSound Music
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft ons super goed geholpen met het bedenken en de gehele verzorging van een creatief, spontaan en ook zakelijk geschenk voor onze relaties. Hier gaan wij zeker vaker gebruik van maken!

  Thijs Verhoeven
  Thijs Verhoeven WP Masters
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Goede service en mooie cadeaus. Ik wilde op het allerlaatste moment nog 1 cadeau er bij en ook dat regelde Sonja meteen.

  Arjan Bouckaert
  Arjan Bouckaert Decorama Spiegel- en Glasatelier
 • Sonja heeft mij geweldig geholpen met het uitzoeken en samenstellen van de kerstpakketten voor mijn medewerkers! We hebben eerst een paar keer persoonlijk contact gehad om elkaar 'goed aan te voelen'. En eigenlijk was de 'klik' er al na de eerste keer . Daarna hebben we regelmatig contact gehad over en weer tijdens het hele 'proces'. Ze dacht aan alles! Heerlijk om zo ontzorgd te worden! Ik kan eigenlijk maar één ding zeggen: heb je leuke cadeaus nodig voor speciale gelegenheden, neem contact op met Sonja!

  Angela Rikken
  Angela Rikken Cafétaria Rikken
 • Sonja heeft ons erg goed geholpen om voor zowel onze klanten als onze medewerkers hele leuke persoonlijke cadeaus te organiseren aan het einde van het jaar. Van het bedenken van het cadeau tot het schrijven van een kaartje en de verzending ervan, alles is tot in de puntjes geregeld.

  K.P. Ruijs
 • Enkele jaren geleden, ik was inmiddels al enige jaren secretaris in het bestuur van Omroep Groesbeek (huidige naam: Omroep Berg en Dal en hierna te noemen ‘omroep’), stopte Sonja met haar activiteiten voor de omroep. Sonja had onder andere op zich genomen naar een attentie, als onderdeel van een kerstpakket, te zoeken voor de vrijwilligers van de omroep (plm. 120 personen). Dat wil zeggen dat het geschenk bij jong (vanaf plm. 17 jaar) én oud (tot plm. 80 jaar), man of vrouw in de smaak moest vallen. Sonja slaagde daar altijd geweldig in. Iedereen was altijd razend enthousiast en hoe ze het ook deed: én jong én oud én man én vrouw, IEDEREEN was jaar na jaar tevreden. Het was, moet ik bekennen, heel moeilijk haar hierin -na haar vertrek-, te evenaren, laat staan haar te overtreffen. Om deze reden denk ik is de cadeauservice die La Touche Magique biedt haar op ‘het lijf geschreven’. Met een half woord kan Sonja een geweldige suggestie voor een toepasselijke attentie doen!!! Kortom: van en voor alle partijen EEN GOEDE KEUS!!!

  Marjo Kraaij
  Marjo Kraaij Omroep Groesbeek
 • Bedankt voor de supermooie kerstgeschenkjes voor mijn klanten. Toen ik van jou hoorde dat jij je eigen bedrijf ging beginnen, dacht ik meteen dat jij mijn kerstgeschenkjes zou kunnen verzorgen. Je kwam meteen met hele leuke en mooie ideeën en we waren er samen al snel uit wat het ging worden. Met een prachtig resultaat. Nogmaals bedankt!

  Daisy Kaus
  Daisy Kaus Just Dais Hairstyling
 • Vorig schooljaar had Sonja, bij mijn klas, de rol als klassenouder op zich genomen. Deze taak bestaat o.a. uit het verzorgen van een cadeautje bij de verjaardag van de leerkracht, of bij ziekte of andere uitzonderlijke gebeurtenissen. Deze taak heeft zij als geen betere uitgevoerd. Ik ben dit jaar nog nooit zoveel verwend geweest met zelf bedachte, zeer creatieve en persoonlijk getinte cadeaus. Herfstvakantie, Pasen, Kerst, verjaardag etc.  Ze liet geen gelegenheid voorbij gaan of ze had een supercadeau voor je gemaakt met weinig kosten en met heel veel creativiteit. Haar vindingrijkheid hierin was enorm. Elke keer was ik door haar creativiteit en het persoonlijk getinte uiterlijk van het cadeau verrast. Wat ik ook erg leuk vond, was dat ze de kinderen er zo goed bij betrok en ze kon enthousiasmeren voor haar idee van het cadeau. Al met al een echte aanrader voor het benaderen als je iemand een cadeau wil laten bezorgen wat met veel creativiteit, inventiviteit en een persoonlijke tint gemaakt is.

  Maria van Moorsel
  Maria van Moorsel Basisschool Op De Horst
 • Ik wil je mijn complimenten geven voor de manier waarop jij altijd de cadeaus regelt voor de familie. Jij weet de juiste dingen te vinden en ze creatief te verpakken en te presenteren. Gewoon SUPER !!

  Marijke Arens
  Marijke Arens


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

creatief

origineel

verrassend

waardering

Start typing and press Enter to search