Secretaressedag

Secretaressedag

Een origineel cadeau voor Secretaressedag - La Touche MagiqueElke derde donderdag in april is het Secretaressedag. Op deze dag worden alle secretaresses in het zonnetje gezet.

Oorsprong

Secretaressedag komt van oorsprong uit Amerika. In 1989 is het in Nederland geïntroduceerd. De gedachte achter deze dag is stil te staan bij hoe belangrijk de secretaresse voor de organisatie is. Tevens wilde men met deze dag het imago van het secretaressevak verbeteren. Daarbij richtten de organisatoren zich op de managers en op de secretaresse zelf.

Onmisbaar

Dat de secretaresse onmisbaar is, hoeven we jou niet te vertellen. Je zou geen tijd hebben voor andere belangrijke zaken als je jouw agenda zelf zou moeten beheren. Bedenk je ‘ns in dat je alle telefoontjes zelf zou moeten beantwoorden. En onderschat de afhandeling van mails en de post niet. En dit zijn slechts enkele zaken die de secretaresse je uit handen neemt. We durven te wedden dat je aan één A4-tje niet genoeg hebt om op te schrijven wat de secretaresse in jouw organisatie doet. Onmisbaar dus.

Een bedankje

Een bedankje voor Secretaressedag - La Touche MagiqueOngetwijfeld laat je regelmatig weten hoe dankbaar je voor het werk bent dat je uit handen wordt genomen. En vast en zeker deel je dat schouderklopje ook regelmatig uit. Om je dankbaarheid extra kracht bij te zetten, is Secretaressedag dé gelegenheid om haar – of hem natuurlijk – met een cadeau te verrassen.

La Touche Magique bedenkt én verzorgt jouw cadeau

Het ontbreekt je zelf aan tijd en inspiratie om een origineel cadeau te verzinnen? Geen paniek; La Touche Magique bedenkt én verzorgt een passend geschenk.

Schroom niet contact op te nemen: 085-060 24 68 (ook voor whatsapp). Zo sta jij op Secretaressedag niet met lege handen en ben jij verzekerd van een glimlach.

Laat ons contact met jou opnemen
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    thank u

    Start typing and press Enter to search