Now

Een kleine herinnering aan wat echt belangrijk is, namelijk NOW

De wekker gaat; 06.30 uur. Ik open mijn ogen en sta al binnen 1 minuut naast mijn bed. Ik ben niet van het snoozen. Klaar om de dag in te gaan, klaar om er tegenaan te gaan. Ik neem een douche, fatsoeneer m’n looks en ga naar beneden. Mijn kat krijgt direct wat brokjes in zijn bakje, waarna ik in de keuken aan de slag ga met de voorbereiding van het ontbijt en het fruit en de lunch voor mijn zoon. Een eitje koken, de mixer aan voor de yoghurt met fruitsmoothie, het drinken voorbereiden voor in de schooltas. Kind wakker maken en aansporen in actie te komen om op tijd de deur uit te gaan. Kind naar school, ik achter m’n laptop aan het werk….

En zo gaat dat dagelijks…hup hup hup, in a hurry en voor je het weet lig je alweer in bed ’s avonds om de drukke dag af te sluiten. En hoe bewust heb ik die dag beleefd? Heb ik genoten van de zonnestralen, heb ik geroken aan de bloemen, ben ik dankbaar geweest voor wat ik heb. En ik moet eerlijk zijn; te weinig. Herken jij dat? Soms denk ik wel ‘ns, “Zal ik een reminder in m’n agenda zetten om een NOW moment te creëren?”.

the watch NOW bij La Touche MagiqueThe watch NOW

Thijs Verhoeven en Bieke van Orten hebben dezelfde ervaring en deden het “gewoon”, zij maakten zo’n reminder. En bedachten en ontwierpen de Watch NOW. “Ons doel is mensen dagelijks te inspireren om meer bewustwording en waardering te krijgen voor de dingen die om hen heen gebeuren, zowel groot als klein. Wordt bewust van wat echt belangrijk voor jou is, vertraag jezelf af en toe en kom zo terug in je NOW moment.”, aldus Thijs en Bieke.

Wil jij jezelf of jouw relaties er ook niet aan helpen herinneren even stil te staan, te genieten, even een NOW moment te maken. Het leven gaat immers al zo snel. Dus met af en toe even opkijken, even rondkijken naar het moois om je heen, even genieten, even bewust zijn van wat er is, wat je hebt, ervaar je vaker even dat happy moment.

NOW als cadeau

Mooi als cadeau! Voor een verjaardag, als sinterklaascadeau, als kerstgeschenk, als relatiegeschenk en zo kan ik nog wel een aantal momenten noemen waarop jij dit NOW moment kunt schenken. Er zijn diverse uitvoeringen, voor mannen én vrouwen.

De watch NOW is verkrijgbaar vanaf € 49,95, de Exclusive collectie kost € 59,95. Meer info: 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp)

 

#MYNOWMOMENT


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

live

the

NOW

Start typing and press Enter to search