Voor jou

Op zoek naar een verrassing voor iemand?

Je wilt iemand verrassen met een cadeau, maar het ontbreekt je aan tijd om hier zelf op uit te gaan. Of je hebt totaal geen inspiratie. In zo’n geval kan de cadeauservice van La Touche Magique uitkomst bieden.

Er zijn diverse cadeaumomenten in het jaar waarop je een ander met een cadeautje kunt verblijden. Een verjaardag, je bent vijf jaar bij elkaar, iemand kan wel een steuntje in de rug gebruiken, iemand is geslaagd en zo zijn er nog veel meer mooie momenten die gevierd mogen worden. Verras je geliefden met de magische touch van La Touche Magique.

La Touche Magique voor particulieren - verrassing

Je ziet het blije gezicht al voor je als je het cadeautje overhandigt en dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet. Maar ….help…. je agenda is zo vol gepland dat tegen de tijd dat jij huiswaarts keert de winkels al gesloten zijn. En dan kan je natuurlijk thuis achter je laptop kruipen, maar misschien is het wel een verrassing voor iemand uit je gezin. Of je wilt echt origineel uit de hoek komen, maar jouw kwaliteiten liggen nu eenmaal op een ander vlak. Dat is hét moment om La Touche Magique in te schakelen.

Wat houdt de cadeauservice voor particulieren in?

Jij vertelt mij wie je wilt verrassen en wat de reden of de gelegenheid is om die persoon in de watten te leggen. Ook willen we graag weten of je zelf al een cadeau in gedachten hebt en welke cadeaus je in het verleden al gegeven hebt. Je vertelt wat over de persoon in kwestie en we gaan voor je aan de slag.

La Touche Magique heeft prachtige ideeën in diverse prijscategorieën. We komen na een afgesproken tijd met een aantal voorstellen en we bespreken of er een cadeau tussen zit dat je aanspreekt. Gemakkelijk, zorgeloos en met heel veel aandacht en plezier.

Als je een cadeau gekozen hebt, zorgen we ervoor dat het cadeau mooi verpakt wordt. Samen spreken we af of jij zelf het cadeau gaat geven of dat het op een andere manier overhandigd gaat worden. We kunnen je nog wat tips aan de hand doen hoe je zo’n moment mooi in kunt kleden, zodat de ontvanger uiteindelijk totaal verrast is met jouw cadeau.

Samen bespreken we het budget voor het geheel.

Welke cadeaus verzorgt La Touche Magique dan zoal?

Regelmatig krijgen we de vraag of we wat cadeaus kunnen laten zien, die we kunnen verzorgen. Tja, waar begin je dan en hoe presenteer je de geschenken. We houden geen voorraad, we hebben geen standaard assortiment; iedere klantaanvraag is uniek en de invulling er van des te meer. De mogelijkheden zijn oneindig en derhalve een uitdaging om een impressie van wat mogelijk is te geven.

La Touche Magique - verrassingWe willen jou niet beperken in je keuze voor een cadeau, we willen de reden van het contact met La Touche Magique aanhoren – aanvoelen – en op basis daarvan gaan we op zoek naar een passend cadeau voor jou.

Maar La Touche Magique zou La Touche Magique niet zijn als we niet toch een tipje van die enorme geschenkensluier lichten en wat cadeaus presenteren die we de afgelopen tijd hebben verzorgd of die ons pad zijn gekruist. Kijk op onze Pinterestpagina La Touche Magique op Pinterest om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is voor kleine en grote budgetten.

Deze selectie is slechts een greep uit de mogelijkheden. Vergeet niet, the sky is the limit.

Weggevertjes

Als je gaat trouwen, is het leuk de gasten aan het einde van de dag een huwelijksbedankje mee te geven. Lees er meer over op de pagina Huwelijksbedankjes. Of je wilt de geboorte van je kind feestelijk verpakken met weggevertjes. Ook dit kan La Touche Magique voor je verzorgen. Een origineel cadeautje, gepersonaliseerd en leuk verpakt. Je hebt zelfs de mogelijkheid fruit te laten bedrukken, voor als je een gezonde give away zoekt. Jij hebt er geen omkijken naar en je komt toch verrassend uit de hoek. Op de pagina relatiegeschenken lees je hoe jij met een gepersonaliseerd cadeautje een eye catcher kunt zijn.

Hoe komen we met elkaar in contact?

Via de chatbutton rechts onder in beeld. Mailen of even bellen of….

Uiteraard kunnen we ook contact met jou opnemen, vul hiertoe het formulier in dat je op contactpagina aantreft.

Waarom La Touche Magique?

Sonja van Duijnhoven, onze personal gift shopper, heeft zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

“Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik de verrassing mooi verpak en voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje . Samen met jou bedenk ik hoe je het cadeau op een originele wijze kunt geven.”

“Goh, wat ben je weer creatief geweest’ of “Jee, jij hebt het weer tot in de puntjes verzorgd”.

Een mooi compliment voor jou! Maak er een mooi moment van, voor jou en de ontvanger. Met La Touche Magique regel je dat snel en zorgeloos.

Dat is het resultaat dat we met La Touche Magique willen bereiken. Net dat beetje extra aandacht – de magische persoonlijke touch – maakt dat ontvanger én gever happy zijn.

Parfums en meer – shop

fm-make-up-_-parfum-_-verzorging-la-touche-magique

Muziekbingo

Logo muziekbingo - Juf Mieke Muziek en La Touche Magique


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

valentijnsdag

even extra aandacht

MOEDERDAG

op de tweede zondag in mei

JUBILEUM

al zoveel jaar samen

VADERDAG

op de derde zondag in juni

Start typing and press Enter to search