Voor een origineel kerstpakket

Op zoek naar een verrassend en origineel kerstpakket?

La Touche Magique-voor een verrassend en origineel kerstpakketKerst is een mooie gelegenheid om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Om ze te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wat is er dan leuker om met een verrassend en origineel kerstpakket voor de dag te komen.

Uiteraard kan je zelf naar de groothandel, waar de kant en klare kerstpakketten voor je klaar staan. Maar zeg nou eerlijk, erg origineel en verrassend ben je dan niet. Plus het gesjouw met de dozen, in de auto, uit de auto. Als je slim bent en je bespaart je die tijd en moeite door lekker je werk op de zaak te blijven doen, schakel je La Touche Magique in om het kerstpakket voor je te regelen.

Volledig ontzorgd

La Touche Magique bespreekt met jou de wensen voor het kerstpakket en gaat een leuk cadeau voor je samenstellen. Ze regelt dat de kerstpakketten op tijd op de afgesproken locatie worden afgeleverd en mooi neergezet, zodat jij ze – bijvoorbeeld tijdens de kerstborrel – aan je medewerkers kunt overhandigen.

Kijk voor meer informatie op magischekerstpakketten.nl.

La Touche Magique-voor een verrassend en origineel kerstpakketNiet alleen met Kerst

Als je de waardering voor de inzet van jouw medewerkers vaker dan alleen met Kerst wilt laten blijken, dan kan dat onder meer eenvoudig met een van de abonnementen die La Touche Magique je biedt. Een kleinigheidje met Pasen, iets lekkers met Sinterklaas, je zegt het maar en het wordt voor je geregeld. Een heel jaar lang ben jij die werkgever die verrassend uit de hoek weet te komen, zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen .

Ook is het leuk als werkgever even stil te staan bij de verjaardag van je personeel. Of misschien heb je wel een jubilaris in je team.
La Touche Magique houdt dit voor je bij en maakt het je gemakkelijk!  Klik hier als je meer wilt lezen over de verschillende abonnementen.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

VERRASSEND

ORIGINEEL

WAARDERING

KERSTPAKKET

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat