Bingo!

Bingo!Bingo bij La Touche Magique

Dat bingo al lang niet meer alleen voor ouderen is, mag bekend zijn. Het alom bekende spel waar vaak voor een klein bedrag prachtige prijzen te winnen zijn, brengt niet alleen gezelligheid, maar zeker ook spanning met zich mee. Nog maar enkele nummers te gaan, maar met jou nog een aantal andere kanshebbers. En wie gaat vervolgens naar huis met de begeerde bingoprijs!

Van leuke hebbedingen tot prachtige woonaccessoires

Bingo wordt in vele settings gespeeld, in hotels, op campings, bij een uitje van de buurtvereniging, in verzorgingshuizen en in de thuissituatie, zoals met Sinterklaas of Kerst. Voor alle budgetten kan La Touche Magique leuke prijzen verzorgen. Niet het goedkope spul dat je na één keer gebruik al weg kan gooien, omdat het stuk is. Ga je voor een huishoudapparaat als hoofdprijs, dan bieden we erkende merken, die staan voor kwaliteit en garantie. Van leuke hebbedingen tot prachtige woonaccessoires; geef aan wie je doelgroep is, welk bedrag je hebt te besteden en we gaan voor je aan de slag.

Kinderbingo

La Touche Magique-bingoOok met kinderen is het superleuk bingo te spelen. Ze zijn vaak nog fanatieker dan volwassenen en gaan volledig op in het spel. En ook voor hen heeft La Touche Magique tal van mogelijkheden.

Hoe kan La Touche Magique je helpen bij je bingo?

We hebben geen voorraad, we bieden geen standaard assortiment; we luisteren naar de klant en gaan op zoek om aan zijn wensen tegemoet te komen. Hij de credits van de blije bingospelers, La Touche Magique het geregel.

Dus jouw prijzen worden gekocht en verdeeld in kleinere en hoofdprijzen. Heb je nog geen bingospel? No problem, regelen we voor je. Voor welk budget? Dat bespreken we samen.

Organiseer je een aantal keren per jaar een bingo voor je relaties? Dan kan het aanbod alleen nog maar aantrekkelijker worden door groots in te kopen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Chat, mail of bel!

Logo muziekbingo - Juf Mieke Muziek en La Touche MagiqueNu, nieuw! Muziekbingo!

Eens iets anders dan de traditionele bingo? Bekijk dan de pagina over muzikale bingo eens. Swingend, origineel, garantie voor plezier.

Bingo!

Contact voor jouw bingoprijzen

La Touche Magique
Sonja van Duijnhoven

085-060 24 68
sonja@latouchemagique.nl

Download het contactkaartje

La Touche Magique-contactkaartje
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    spannend

    Start typing and press Enter to search