BrilClip

De BrilClip

Je haar niet langer in de knoop met BrilClipRaak jij regelmatig je bril kwijt? Of je haar totaal in de war door een bril die er in vast zit. Dat is met de BrilClip verleden tijd.

Je ziet regelmatig dat mensen hun bril op hun hoofd zetten. “Niet doen”, zegt de opticien. Het is slecht voor de bril, brilpootjes worden wijd en de glazen vet. Nu kan je hem natuurlijk in je borstzak doen, maar guess what, even bukken en hij ligt op de grond.

Ik zelf heb een varifocale bril, maar er zijn er genoeg voor wie dat nog een stapje te ver is. Zij lopen nog met een losse leesbril op zak.
Of als het zonnetje lekker schijnt, is het wel zo fijn om je zonnebril snel op te kunnen doen. Wat een gehannes met al die brillen dan, hè?

Daarvoor is de BrilClip uitgevonden. Verkrijgbaar in diverse kleuren, waar je jouw bril in kunt hangen.

De clip heeft sterke magneten, dus geen speldgaatjes in de kleding. Je maakt hem eenvoudig vast aan je blouse of shirt of waar je ook wilt. Zelfs op het strand is hij erg handig; maak hem simpelweg aan je zwembroek of badpak vast.

BrilClip in diverse kleuren - La Touche MagiqueDe BrilClip als cadeau

Handig hè! Ideaal voor jezelf natuurlijk, maar ook als cadeau. Met een verjaardag, voor vaderdag of moederdag, als bedankje voor de juf of meester, met Sinterklaas, met Kerst. Zo zijn er tal van momenten te bedenken waarop je iemand blij kunt maken met een BrilClip.

Een mooi relatiegeschenk

Organiseer je binnenkort een evenement of wil je jouw relaties op een leuke manier verrassen met een mooi relatiegeschenk, dan is de BrilClip een origineel cadeau. Zowel op de BrilClip als op de luxe bewaardoos kan jouw logo of reclameboodschap geplaatst. Of je kunt kiezen voor een gripzakje met daarin een flyer met eigen ontwerp.

Personalisatie van de Brilclip

Een bedrukking is mogelijk vanaf 100 stuks. Kies je voor enkele stuks, dan kan je op de flyer met het logo BrilClip jouw boodschap kwijt.

Momenteel is er een speciale actie:

Prijs per BrilClip € 12,95 i.p.v. € 14,95 | Kleuren: zilver, goud, zwart, rood, roze, grijs, donkerblauw, geel, oranje,
aquablauw, groen, wit

Prijs per BrilClip € 13,95 i.p.v. € 15,95 | Kleuren: zilver met strass-steentjes transparant

Prijs per 2 BrilClips € 22,95 i.p.v. € 26,95 | Kleuren: zilver met strass-steentjes transparant

Prijs per 2 BrilClips € 19,95 i.p.v. € 24,95 | Kleuren: zilver, goud, zwart, rood, roze, grijs, donkerblauw, geel, oranje,
aquablauw, groen, wit

Prijs per 2 Brilclips € 21,95 i.p.v. € 25,95 | Kleuren: zilver met strass-steentjes transparant in combinatie met een kleur naar
keuze.

De BrilClip wordt aangeboden in mijn webshop. Denk je aan een groter aantal BrilClips? Informeer gerust naar welke prijs er dan kan gelden.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

brilclip

relatiegeschenk

cadeau

Start typing and press Enter to search