Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk passend bij jou of je event

Ben jij op zoek naar relatiegeschenken waarmee je jouw bedrijf of jouw evenement goed op de kaart wilt zetten, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

handspiegels-relatiegeschenk-la-touche-magique-kopieZakelijke relatiegeschenken

Uiteraard is mond-tot-mond de beste reclame die er is. En ongetwijfeld spat jouw website van het scherm af. Jouw naam is echter ook te verspreiden via weggevertjes, de zogenaamde give aways. Een pen, een paraplu, een sleutelhanger, wie kent ze niet. Je kan zelfs fruit laten bedrukken, lees hier maar ‘ns. Er zijn zoveel leuke producten waarmee jouw bedrijf gepromoot kan worden.

Wat de meeste indruk achterlaat, is een relatiegeschenk dat aansluit op de boodschap die jij er aan mee wilt geven of het event waar je ze uitdeelt. Het is de combinatie die het hem doet.

En juist daar ligt de kracht van La Touche Magique. Je hoeft zelf niet te bedenken welk product passend is. Laat dat creatieve stuk maar aan mij over. En uiteraard zorgen we ervoor dat jouw originele relatiegeschenk op het afgesproken tijdstip geregeld is.

Het enige is dat jij hoeft te doen, is een telefoontje, mailtje of appje naar ons adres en de rest gaat vanzelf.

Particuliere relatiegeschenkenEen hart met Valentijnsdag of als relatiegeschenk - La Touche Magique

Als je gaat trouwen, wil je de gasten aan het einde van de dag een onuitwisbare herinnering meegeven. Dit kan je zeker doen met een relatiegeschenk. Een leuke toepasselijke tekst er op of mogelijk is er met een foto van jou en je partner iets moois te maken. De mogelijkheden zijn legio.

Wil je de geboorte van je kind vieren met weggevertjes? Dat kan La Touche Magique voor je verzorgen. Een origineel cadeautje, gepersonaliseerd en leuk verpakt. Jij hebt er geen omkijken naar en je komt toch verrassend uit de hoek.

Eén belletje of appje is voldoende om jouw cadeautje geregeld te krijgen.

Duurzame relatiegeschenken

Wil jij de aandacht trekken van potentiële klanten? Jouw waardering voor jouw relaties en medewerkers tonen? Dan leent zich hier een relatiegeschenk uitstekend voor. Vind je het aspect duurzaam tegelijkertijd belangrijk, en je wilt dus niet zomaar een milieu belastend kunststof geschenk geven dat uiteindelijk ook nog ‘ns weggegooid wordt? La Touche Magique biedt je tal van duurzame opties.

Een duurzaam relatiegeschenk - bureaustandaard - La Touche MagiqueWe hebben het aanbod van relatiegeschenken, gemaakt van gerecyclede en hernieuwbare materialen flink opgevoerd om onnodig afval te voorkomen. Een notitieboek dat gemaakt is van koffieafval bijvoorbeeld, sokken gemaakt van 94% gerecycled PET (oceaan plastic) of een koeltas van gerecycled plastic. Om maar even een paar voorbeelden te noemen. Er zijn ook leuke relatiegeschenken gemaakt met zaad- ofwel groeipapier. De zaden zijn in het papier verwerkt. Stop je het papier, dat biologisch afbreekbaar is, vervolgens in de grond, dan krijg je prachtige bloemen, kruiden of groente.

Ook bieden we relatiegeschenken van 100% natuurlijk materiaal als bamboe, jute en organisch katoen. Of cadeaus gemaakt van hernieuwbare grondstoffen als suiker. Waterflessen van suikerriet, pennen en tassen van maiszetmeel en vazen en lunchboxes van olifantsgras.

Jij gaat toch zeker ook voor een duurzame relatie? Laat ons dan een passend relatiegeschenk voor je verzorgen, een give away waarmee jij offline opvalt. En we kijken tevens naar de verzendverpakking plus we kunnen jouw pakketten onder meer per fietskoerier laten bezorgen. Een cadeau dat voorlopig nog wel even in het vizier van jouw klant blijft en daarmee jouw naam dus ook.

Laat ons jou contacten

Wil je dat we met jou contact opneem, laat dan je gegevens achter en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Nieuwe producten

  Graag nemen we jou de zorg voor een passend relatiegeschenk uit handen. We bedenken én regelen een give away die jouw boodschap uitdraagt.

  Uiteraard kunnen we je een indruk geven van de diversiteit aan mogelijkheden door hier diverse catalogi met producten te presenteren. Echter, mijn kracht is mijn creativiteit. Daarnaast ontzorgen we je graag en laten we jouw bedrijf zien met een toepasselijke give away. Dus zelf geen geblader in catalogi en geen gepieker over waarvoor te kiezen.

  Mocht je het toch fijn vinden een kijkje in nemen in de wereld van give aways, laat het ons dan weten, dan sturen we je met plezier enkele catalogi digitaal toe. Of kijk in de shop op magischerelatiegeschenken.nl. Dan kan je zelf je slag slaan of gewoon even rondneuzen.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  origineel

  opvallen

  give away

  Start typing and press Enter to search