Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk passend bij jou of je event

Ben jij op zoek naar relatiegeschenken waarmee je jouw bedrijf of jouw evenement goed op de kaart wilt zetten, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres. Ik bedien zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Een opvouwbare drinkfles als give away - La Touche MagiqueZakelijke relatiegeschenken

Uiteraard is mond-tot-mond de beste reclame die er is. En ongetwijfeld spat jouw website van het scherm af. Jouw naam is echter ook te verspreiden via weggevertjes, de zogenaamde give aways. Een pen, een paraplu, een sleutelhanger, wie kent ze niet. Je kan zelfs fruit laten bedrukken, lees hier maar ‘ns. Er zijn zoveel leuke producten waarmee jouw bedrijf gepromoot kan worden.

Wat de meeste indruk achterlaat, is een relatiegeschenk dat aansluit op de boodschap die jij er aan mee wilt geven of het event waar je ze uitdeelt. Het is de combinatie die het hem doet.

En juist daar ligt de kracht van La Touche Magique. Je hoeft zelf niet te bedenken welk product passend is. Laat dat creatieve stuk maar aan mij over. En uiteraard zorg ik er voor dat jouw originele relatiegeschenk op het afgesproken tijdstip geregeld is.

Het enige is dat jij hoeft te doen, is een telefoontje, mailtje of appje naar mijn adres en de rest gaat vanzelf.

Particuliere relatiegeschenkenEen hart met Valentijnsdag of als relatiegeschenk - La Touche Magique

Als je gaat trouwen, wil je de gasten aan het einde van de dag een onuitwisbare herinnering meegeven. Dit kan je zeker doen met een relatiegeschenk. Een leuke toepasselijke tekst er op of mogelijk is er met een foto van jou en je partner iets moois te maken. De mogelijkheden zijn legio.

Wil je de geboorte van je kind vieren met weggevertjes? Dat kan La Touche Magique voor je verzorgen. Een origineel cadeautje, gepersonaliseerd en leuk verpakt. Jij hebt er geen omkijken naar en je komt toch verrassend uit de hoek.

Eén belletje of appje is voldoende om jouw cadeautje geregeld te krijgen.

Laat me jou contacten

Wil je dat ik met jou contact opneem, laat dan je gegevens achter en je hoort zo spoedig mogelijk van me.
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Nieuwe producten

  Graag neem ik jou de zorg voor een passend relatiegeschenk uit handen. Ik bedenk én regel een give away die jouw boodschap uitdraagt.

  Uiteraard kan ik je een indruk geven van de diversiteit aan mogelijkheden door hier diverse catalogi met producten te presenteren. Echter, mijn kracht is mijn creativiteit. Daarnaast ontzorg ik je graag en laat ik jouw bedrijf zien met een toepasselijke give away. Dus zelf geen geblader in catalogi en geen gepieker over waarvoor te kiezen.

  Mocht je het toch fijn vinden een kijkje in nemen in de wereld van give aways, laat het me dan weten, dan stuur ik je met plezier enkele catalogi digitaal toe. Of kijk in de shop op magischerelatiegeschenken.nl. Dan kan je zelf je slag slaan of gewoon even rondneuzen.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  origineel

  opvallen

  give away

  Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

  WhatsApp chat