Referenties

Staat jouw referentie hier binnenkort ook bij?

Een lach op het gezicht, een blije ontvanger, een tevreden klant, dat is waar La Touche Magique het voor doet. Hopelijk staat jouw referentie hier binnenkort ook bij.

Jouw enthousiasme over La Touche Magique kan je ook kwijt op https://goo.gl/maJR9r. Vergeet het aantal sterren niet! Je hebt hier wel een google account voor nodig. Mocht je die niet hebben, dan kan je op mijn facebookpagina een recensie kwijt.  Of je mailt mij jouw bevindingen en ik plaats het op deze website.

 • La Touche Magique heeft geholpen om mijn team het juiste cadeautje te geven. Een blijk van waardering, alle lof voor de service. Bedankt!

  Maarten van Minderhout
  Maarten van Minderhout Basisschool de Sieppe
 • Google review 5 sterren voor La Touche MagiqueVoor mijn collega's zocht ik een leuk zomer, motivatie-geschenk. La Touche Magique (Sonja) stelde een geweldig zomerpakket samen met allerlei lekkernijen, BBQ gereedschap en als topstuk een lederen BBQ-schort met bedrijfsopdruk. Supersnel en geweldig geregeld, op kantoor bezorgd en precies in de roos voor mijn collega's. Dankjewel Sonja !

  Daniël Brans
  Daniël Brans i-Solve BV
 • Google review 5 sterren voor La Touche MagiqueMet welke vraag ik ook bij Sonja van La Touche Magique kom qua relatiegeschenk of cadeau, ze weet me altijd weer bijzonder creatief bij te staan voor een keuze. En regelt vervolgens tot in de puntjes dat het vlot en goed geregeld wordt! Ik ben meer dan tevreden over haar dienstverlening en persoonlijke benadering. Met Sonja weet ik dat het áltijd goedkomt en hoe fijn is dat. Aanrader om met Sonja samen te werken, voor zowel grote als kleine organisaties!

  Dorris Vlas
  Dorris Vlas Dorris Vlas
 • Sinds de opening van Heuvelrijk Berg en Dal verzorgt Sonja op maat gemaakte kerstpakketten voor onze medewerkers. Ik waardeer je creativiteit en het contact vooraf is erg fijn. Kortom, wil je geen standaard kerstpakket cadeau doen? Dan kan ik je La Touche Magique van harte aanbevelen.

  Rosanne Belgers
  Rosanne Belgers Heuvelrijk Berg en Dal
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique In september begon mijn zoektocht naar een mooie kerst geschenk voor ons team. Ik wist gelijk al dat ik een bijzonder geschenk zocht vanwege een turbulent jaar met Covid-19. Opeens stuitte ik op La Touché Magique, ik wist gelijk dit wordt het! Ik kreeg gelijk een Christmas feeling, een warm en uitnodigende website exact wat ik nodig had! Ik belde gelijk het nummer om contact op te nemen met Sonja en voelde gelijk openheid. Bingo!! Daarna hebben wij zes weken moeten wachten op akkoord van mijn manager maar Sonja bleef de hele tijd positief. Nou, we konden aan de slag om samen het pakket in elkaar te zetten. Als ik om 23:00 een mail verstuurde ( met lichtelijk paniek omdat ik aan nog iets dacht) kreeg ik meestal gelijk geruststellend antwoord terug. Sonja is behulpzaam, creatief en meest belangrijk voor mij is dat zij super snel schakelt. Zelfs tot op de last minute kon zij haar broer nog zo ver krijgen om alle pakketten persoonlijk rond te brengen naar 23 medewerkers. Ook de keuzes uit diverse pakketten is enorm en high quality producten. Een ware professional met wie ik zo weer zou samenwerken. Iemand die heel goed kan aan voelen wat er nodig is in elke situatie, ik heb echt het gevoel gehad dat wij een team waren! Nogmaals dank Sonja voor alles, je bent een topper!! Warme groet, Chantal

  Chantal Langedijk
  Chantal Langedijk Monex Europe
 • Ze zijn er weer. De donkere dagen voor de kerst. En dit jaar nog een beetje zwaarder dan anders. Het weer werkt niet echt mee, de zoveelste regendag, maar ook op het werk stemmen de vooruitzichten somber. Daar waar we hoopten een rustige kerst en jaarswisseling te hebben lijkt dat voor dit jaar ijdele hoop in de gezondheidszorg. De schouders eronder en zoveel mogelijk alle leed beperken. En dat na zo'n jaar met turbulentie. Hoe spreek je waardering uit voor je jonge collega's die dan altijd voor de patienten klaar staan, ze kris kras door het ziekenhuis behandelen, zo flexibel mogelijk visites lopen en de ene na de andere nieuwe opname zien. Uiteraard zég je dat, geef je een schouderklopje, maar soms mag het ook iets meer zijn. Zeker in de kersttijd. Ieder zijn eigen specialisme, dus hier heb ík hulp bij gekregen van La Touche Magique. En ook dit keer was het een geslaagd cadeau! Glimlachen komen spontaan naar boven bij het zien van de attentie bij de jonge collega's en even een babbel over de intentie en het 'groene' cadeau idee, breekt de drukte van de dag. We gaan er samen weer voor! Op naar een corona vrij zomer! Hopelijk met al de dierbaren om ons heen.

  E.J. internist
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja de creatieve drive en eigenaar van La Touche Magique heeft ons wederom op een geweldige manier ontzorgd. Mijn vrouw en ik zijn beide interim-managers en wilden onze medewerkers met Sinterklaas een leuk presentje aanbieden. Sonja kwam met leuke ideeën , waar we uiteindelijk een keuze in gemaakt hebben. De gedichten die we gemaakt hebben heeft ze zelfs leuk opgemaakt en met de verzending hield ze rekening met de drukte en reputatie van de pakketdiensten. Alles op tijd bij de medewerkers en hele leuke reacties van hen gekregen. Top gedaan!! Volgende keer kies ik weer voor La Touche Magique!

  Louis Bloemers
  Louis Bloemers Louis Bloemers & Svetlana Orlova
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Ik vertelde Sonja waar mijn give a way voor was, maar wat doe ik dan bij mijn brief. Wat is leuk? Gelukkig is zij zo ervaren want zelf wist ik niet waaruit te kiezen: help! Ze kwam met meerdere ideetjes en terugkoppelingen. Binnen een uur had ik al een proefdruk en een paar dagen later werden ze al bezorgd. Tuut tuut, DAT is snel. Goed advies gehad en hele snelle levering. Sonja bedankt!

  Diana Box
  Diana Box Type Talent
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft voor mij een notitieboekje en pen met logo verzorgd. Toen ik haar benaderde wist ik nog niet precies wat ik wilde. Bij Sonja staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast is ze creatief en zorgvuldig, ze denkt met je mee en neemt het regel- en zoekwerk uit handen, heel fijn! Met als resultaat voor mij een relatiegeschenk dat ik prachtig vind. Dank je wel Sonja!

  Fräncis Chavernac-van Gompel
  Fräncis Chavernac-van Gompel Finesse Loopbaancoaching
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Wij waren op zoek naar een leuke manier om onze Honda dealers een beetje te steunen en konden rekenen op jullie creativiteit om samen een leuk project hiervan te maken. Vlotte communicatie, kwaliteitsvolle voorstellen en een super efficient team hebben dit tot een succes gemaakt. Waarvoor onze bedanking.

  Leen Goossens
  Leen Goossens Honda Motor Europe


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

creatief

origineel

verrassend

waardering

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat