Staat jouw referentie hier binnenkort ook bij?

Een lach op het gezicht, een blije ontvanger, een tevreden klant, dat is waar La Touche Magique het voor doet. Hopelijk staat jouw referentie hier binnenkort ook bij.

Jouw enthousiasme over La Touche Magique kan je ook kwijt op https://goo.gl/maJR9r. Vergeet het aantal sterren niet! Je hebt hier wel een google account voor nodig. Mocht je die niet hebben, dan kan je op mijn facebookpagina een recensie kwijt.  Of je mailt mij jouw bevindingen en ik plaats het op deze website.

 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Ik vertelde Sonja waar mijn give a way voor was, maar wat doe ik dan bij mijn brief. Wat is leuk? Gelukkig is zij zo ervaren want zelf wist ik niet waaruit te kiezen: help! Ze kwam met meerdere ideetjes en terugkoppelingen. Binnen een uur had ik al een proefdruk en een paar dagen later werden ze al bezorgd. Tuut tuut, DAT is snel. Goed advies gehad en hele snelle levering. Sonja bedankt!

  Diana Box
  Diana Box Type Talent
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft voor mij een notitieboekje en pen met logo verzorgd. Toen ik haar benaderde wist ik nog niet precies wat ik wilde. Bij Sonja staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast is ze creatief en zorgvuldig, ze denkt met je mee en neemt het regel- en zoekwerk uit handen, heel fijn! Met als resultaat voor mij een relatiegeschenk dat ik prachtig vind. Dank je wel Sonja!

  Fräncis Chavernac-van Gompel
  Fräncis Chavernac-van Gompel Finesse Loopbaancoaching
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Wij waren op zoek naar een leuke manier om onze Honda dealers een beetje te steunen en konden rekenen op jullie creativiteit om samen een leuk project hiervan te maken. Vlotte communicatie, kwaliteitsvolle voorstellen en een super efficient team hebben dit tot een succes gemaakt. Waarvoor onze bedanking.

  Leen Goossens
  Leen Goossens Honda Motor Europe
 • We zijn weer heel fijn ontzorgd door Sonja die heeft gezorgd voor de kerstgeschenken voor onze vrijwilligers en andere samenwerkingspartners. Alles super verpakt en ruim op tijd én met extra service voor de kerstkaarten!!. Fijne en snelle communicatie!

  Odette van Hees
  Odette van Hees Kindercentrum Domino
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Dit jaar heeft Sonja van La Touche Magique voor het eerst de Kerst-kadootjes voor onze medewerk(st)ers en ingehuurde krachten van het schoonmaakbedrijf verzorgd. Dit verliep hartstikke soepel, ze schakelde snel, begreep wat we wilden. De Kerst-kadootjes bracht ze - mooi ingepakt - voor het afgesproken tijdstip op ons bedrijf!

  Gaby Meeussen
  Gaby Meeussen Vakantie bij Meeussen
 • Wederom heeft Sonja voor mij de Kerstpakketten verzorgd. En ook deze keer waren de medewerkers van Cafetaria Rikken er erg blij mee! Sonja denkt met je mee, heeft leuke suggesties en ze zorgt ervoor dat het geheel er prachtig uitziet.

  Angela Rikken
  Angela Rikken Cafétaria Rikken
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueZeer tevreden over onze nieuwe mappen. Buiten een snelle service, wordt er goed meegedacht en worden er verschillende opties voorgelegd zodat je een gedegen keuze kan maken. Leuk verpakt en geweldig mooi resultaat. Zeker een aanrader, nogmaals dank Sonja!

  Linsey Kersten
  Linsey Kersten Palana Bewindvoering
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueSonja van La Touche Magique heeft afgelopen december mijn relatiegeschenken verzorgd. In eerste instantie wist ik niet wat ik wilde. Sonja nam me als het ware aan de hand en kwam met wat leuke ideeën. Uiteindelijk heb ik mijn klanten een uniek en geslaagd kerstgeschenk kunnen overhandigen. Sonja, volgende keer zie je me weer!

  Remi van Bergen
  Remi van Bergen RvB Media
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueGoeie service, er wordt volop meegedacht met de klant, en vooral aandacht voor elk detail. Ik gaf met een gerust hart mijn opdracht uit handen aan La Touche Magique.

  Sandra Petri
  Sandra Petri Okkerse & Schop Advocaten
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueSuper goede service en ontzettend leuke creaties. Sonja denkt met je mee en komt met leuke creatieve ideeën om een mooi persoonlijk cadeau te kunnen geven. Echt een aanrader, ook het cadeau wordt mooi verpakt en netjes afgeleverd, echt toppie! Super bedankt en ik weet je weer te vinden, mocht het nodig zijn.

  Zangeres Pearl
  Zangeres Pearl


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

creatief

origineel

verrassend

waardering

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat