Je waardering tonen

Je waardering tonen

La Touche Magique helpt bedrijven en particulieren bij het vinden van het perfecte cadeau. Of je nou je medewerkers in het zonnetje wilt zetten of je wilt extra aandacht aan relaties besteden, La Touche Magique kan de zorg hiervoor uit handen nemen.

De waardering van een werkgever voor zijn personeel is erg belangrijk, het leidt tot meer betrokkenheid bij de organisatie. En dan telt niet alleen het schouderklopje. Ook een leuk cadeau draagt hier aan bij.

Niet alleen met Kerst je waardering tonen

Met trots kijk ik terug op de eerste maanden van La Touche Magique, waarin ik organisaties ontzorgde in hun zoektocht naar cadeaus. Zo mocht ik bingoprijzen inkopen en uiteraard stond die periode in het teken van Kerst. Ik zie daarnaast ook kansen voor werkgevers in het nieuwe jaar, zodat niet alleen de waardering met Kerst, maar door het hele jaar heen getoond wordt.

Het budget voor het nieuwe jaar wordt bepaald. Op dit moment mag 1,2% van het totale fiscale loon van de werknemers onbelast besteed worden aan vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen. Maar waarom zou je dit budget slechts op één moment in het jaar – zoals met Kerst – inzetten. Een onverwachte attentie geeft juist een extra dimensie aan de verrassing.

Tal van aandachtsmomenten in het jaar

Uiteraard verwacht niemand van je dat je op 21 januari, Internationale Knuffeldag, het bedrijf rond gaat om knuffels uit te delen. Maar besteed je ook aandacht aan de verjaardagen van je medewerkers? Of heb je eigenlijk inzichtelijk hoe lang ze al voor je werken? Misschien houden ze hun datum in dienst zelf niet eens bij en dan komt “de baas” ineens met een cadeautje op de proppen!” La Touche Magique houdt de vooraf bepaalde cadeaumomenten in de gaten en verzorgt de verrassing, terwijl de werkgever zich in alle rust kan richten op het runnen van de zaak.

En wel ‘ns gedacht aan een mailtje, een kaartje of een presentje op de verjaardag van je klanten? Denk eens aan het effect dat dat kan hebben.

Een jaar lang ontzorgd

La Touche Magique biedt diverse abonnementen om een jaar lang ontzorgd te zijn. Je start met een aantal collectieve cadeaumomenten, waarbij eenzelfde cadeau voor een groep medewerkers wordt gekocht. Dit is uit te breiden door er bijvoorbeeld verjaardagen aan toe te voegen, de individuele cadeaumomenten. En als je helemaal nergens meer over na wilt denken, dan laat je La Touche Magique ook je relatiegeschenken verzorgen.

Ook voor relatiegeschenken!

De pennen van La Touche MagiqueOok voor relatiegeschenken kan je bij La Touche Magique terecht. Weggevertjes met daarop je logo of de wat grotere geschenken waarmee je tegelijkertijd naamsbekendheid aan je bedrijf geeft.  Er zijn tal van mogelijkheden.

Waarom La Touche Magique

Ik heb zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak. Samen met de klant bedenk ik hoe het cadeau op een originele wijze gegeven kan worden.

Met La Touche Magique bereik je net dat beetje extra aandacht – de magische persoonlijke touch – wat maakt dat ontvanger én gever happy zijn.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op of laat mij je terugbellen.
  Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  VERRASSEND

  ORIGINEEL

  WAARDERING

  EEN JAAR LANG

  Start typing and press Enter to search