Verrassende brievenbuspost

 In Blog

Een cadeau als brievenbuspost

Brievenbuspost - La Touche MagiqueDe laatste dagen en eigenlijk nog steeds (gelukkig) ben ik best druk met cadeaus. Wanneer niet eigenlijk  Cadeaus voor mensen thuis; een hart onder de riem, een ik-vergeet-je-nietje tezamen met Annelies de Bruin fotografie, mensen die je geen bezoekje kunt brengen nu, een blijk van waardering voor medewerkers die thuis hard aan het werk zijn. Verzendkosten kunnen aardig oplopen, zeker als het cadeau een dusdanige vorm, samenstelling of gewicht heeft dat het niet meer als brievenbuspost door kan.
Ik had het er van de week nog met mijn zoon over. Hij vroeg zich af waarom je eigenlijk postzegels op brieven moest plakken. Ik legde uit dat ook de postbodes betaald moeten worden. Mensen die door weer en wind toch maar weer je post bezorgen. Mensen die ook nu in deze tijd “gewoon” doorgaan. Dat post door het hele land en zelfs daarbuiten verspreid wordt, dat daar een heel logistiek proces aan vooraf gaat. Hij begreep het en knikte instemmend, “ja, ook zij verdienen een salaris en dat moet ergens van betaald worden”.
Maar om terug te gaan naar dat cadeau….vind jij ook niet dat dit dé tijd is om je medewerkers extra aandacht te geven. Weliswaar zonder fysiek contact – het schouderklopje -, maar met een cadeau niet minder gemeend en niet minder verrassend. En als we er gewoon voor zorgen dat het een pakketje wordt dat door de brievenbus past en liefst niet al te zwaar, dan vallen de portokosten echt wel mee. Zoals vandaag nog honderden doosjes bonbons klaar gemaakt om morgen per post op te sturen. Dank je wel, MÜCHO voor de leuke en uitdagende samenwerking. Een aparte flitsende envelop er omheen. Hartstikke leuk én betaalbaar.
Wil jij ook jouw medewerkers nu net even dat extra beetje aandacht geven? Want met al die online meetings kan het toch al zo afstandelijk zijn. Ik bedenk wat er mogelijk is met jouw wensen en ik verzorg het voor je. Jij hoeft er de deur niet voor uit, gewoon eenvoudig via je telefoon geregeld.
Meer info: 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Ik-vergeet-je-nietje - La Touche MagiqueEven een verzetje pakketje - La Touche Magique