Een barbecue zomerpakket

 In Blog

Een barbecue zomerpakket - La Touche MagiqueMedewerkers waarderen voor hun inzet staat hoog in het vaandel bij identa. Nu gaat dat binnen deze organsiatie gepaard met regelmatige schouderklopjes, complimenten en kansen tot ontplooiing. Ook wil de directie het zo nu en dan vorm geven in een cadeau; ditmaal de vraag naar een mooi zomerpakket.

Uit een tweetal voorstellen werd gekozen voor een barbecuepakket. Een mooie kwaliteit lederen schort, waarop zowel de persoonsnaam als een toepasselijke afbeelding werd gegraveerd. Hun “huis”drankje was licor 43, dus die kwam er sowieso in. En voor de collega die geen alcohol drinkt, zocht ik wat speciale vruchtensappen uit. Een broodschaal, een spatel met flesopener, een hamburgermaker, met daarbij de nodige ingrediënten voor een heerlijke zomerse barbecue.

Gisteren de cadeaupakketten bij de medewerkers op het bureau gelegd met een persoonljike note van de directie erbij. Het resultaat: blije verraste gezichten. Zij gaan smilend, grillend en chillend de komende zonnige maanden in @werkenwaarjewilt.nl, met dit prachtige barbecue zomerpakket.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Wax bars - wax melts - Candelis - ecologisch - La Touche MagiqueWinactie: enkelbandje en armband