Geluksengel

 In Blog

Geluksengel - La Touche MagiqueIets met engelen

Ik loop al dagen met twee nummers in m’n hoofd. Twee totaal uiteenlopende. “Want engelen bestaan niet, maar een bruidspaar zoals zij…”. Weet je nog, Rons Honeymoonquiz. Ik keek er vaak naar. Van die familieleden die letterlijk ten onder gingen bij een fout antwoord. Leek me doodeng, zo’n vrije val. En als het programma bijna klaar was, de finale op de taarten. En natuurlijk het grote moment. De meest prachtige trouwjurken kwamen voorbij. Ik was aan de buis gekluisterd, zo vol bewondering van zoveel pracht en praal. De eeuwige romanticus in mij.

Engelbewaarder

En het mooie lied van Harrie Jekkers, Engelbewaarder. Over hoe machtig hij het vond een engelbewaarder te hebben. Hij wilde hem heel graag zien, maar helaas lukte dat niet. En aan het eind, als hij niet meer in engelen gelooft, zingt hij:
“Sinds ik niet meer geloof dat engelbewaarders bestaan, ben ik bij gebrek aan engelen maar achter mezelf gaan staan”. 😉

Geloof jij in engelen?

Geloof jij in engelen? Ik denk ik niet als in de vorm van Tinkle Bell, maar dat er meer is tussen hemel en aarde, en dat dat zich kan uiten in bepaalde vormen of gebeurtenissen, ja, dat zeker.

Engelen staan symbool voor geluk. Sara Jansen van SaraSier maakt behalve diverse andere mooie creaties hele bijzondere engelen. Erg leuk om cadeau te geven. Voor als je iemand geluk wilt wensen. Voor als je wilt iemand een hart onder de riem wilt steken. Voor iemand die wel een vleugje geluk kan gebruiken. Je gaat trouwen en je wilt jouw gasten een geluksbrenger meegeven, in een kleur van jouw keuze; hartstikke leuk.

Internationale dag van het geluk

20 maart is de internationale dag van het geluk. Niemand verwacht van jouw bedrijf die dag een gelukswens te ontvangen. Origineel en verrassend.

Ik denk graag met je mee hoe deze engelen jou van dienst kunnen zijn. 085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een cadeau voor Valentijnsdag - La Touche MagiqueSlabbetje met borduring_Geboortecadeau-La Touche Magique