Roerhoutjes met bedrukking

 In Blog

Schilders gezocht met bedrukte roerhoutjes!

Roerhoutjes met bedrukking voor de schilders - La Touche MagiqueSchilders, ROVINIJ dé zaak van mens en werk is er naarstig naar op zoek. Vakmensen die netjes en secuur werken kunnen snel ingezet worden bij diverse opdrachtgevers. Hoe komt ROVINIJ in contact met de juiste mensen? Uiteraard via social media, via de eigen website en via een uitgebreid netwerk. Vanaf nu probeert ROVINIJ schilders nog directer te bereiken. Hoe dan? Rob M. Visser, directeur van de organisatie, bedacht het idee roerhoutjes te laten bedrukken. Je weet wel, van die houtjes die schilders gebruiken voor het doorroeren van de verf. Hij nam contact op met La Touche Magique. “Leuk, een product dat ik nog niet eerder verzorgde!”. Altijd een uitdaging om het juiste te vinden en super als uitbreiding van het steeds groter wordende netwerk van leveranciers. Gelukt! En nu er maar gauw de aandacht mee trekken op plekken waar de schilders hun verf en aanverwante artikelen halen.

Mocht er een schilder tussen de lezers van dit bericht zitten of ken jij iemand die ingezet kan worden voor schilderwerk, neem dan gauw contact op met ROVINIJ: 024 3606222.

Mocht jij nou ook een product zoeken dat én jouw project ondersteunt én jouw bedrijf weergeeft, neem dan contact op of laat mij met jou contact opnemen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Bijendag - Insectenhotel - La Touche MagiqueEen lamp als cadeau - La Touche Magique