Voor de moeders die van katten houden

 In Blog

Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Kattencadeaus - La Touche MagiqueIs jouw moeder een echte kattenliefhebber? Dan is dit je kans om haar met moederdag te verrassen met een leuk origineel kattencadeau.

Een thee-ei waarbij de kat op de rand van het glas zit. Als de thee op de juiste sterkte is, plaats je de kat met ei in de hoed. Een leuke blikvanger op tafel voor € 9,95.

Onderzetters in de vorm van een kat, in een set van 4. € 8,90

En om het (katten)feest helemaal compleet te maken; feestprikkers in de vorm van katten met een roestvrijstalen prikker. Voor hergebruik dus. € 9,70

Ga gauw naar Alumiz Bijoux and More Shop in Shop, Dorpsstraat 41 in Groesbeek. Nog enkelen op voorraad.

Uiteraard zijn er ook voor de andere moeders, die niet zo van katten houden, hele leuke cadeaus te vinden. Een greep uit het assortiment vind je op https://www.latouchemagique.nl/…/201805-la-touche-magique-b….

Tevens bieden mijn collega ondernemers je bij Alumiz tal van mogelijkheden voor moederdag….of voor een andere gelegenheid natuurlijk. In ieder geval veel shop- of geefplezier!

Geïnteresseerd in een andersoortig cadeau (ook in grotere aantallen) of een toepasselijk relatiegeschenk?
085-060 24 68

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Placemats voor Sarah - La Touche MagiqueEen zonnige cadeau - La Touche Magique