Welke parfum kies jij vandaag?

 In Blog

FM World parfum - La Touche MagiqueEven wat parfum opsprayen…
Goedemorgen! Ja, ik weet het, het is al rijkelijk laat om nu pas aan de slag te gaan, maar ik had even iets meer slaap nodig na een dag als gisteren.

Van de week liet ik in een verhaal op Instagram zien dat ik mijn mok in de ochtend uitkies op gevoel. Zo gaat dat ook met de keuze maken voor een parfum van die dag. Een van mijn favoriete parfums is de 366 van FM World.
Bij welke bekende geurfamilie die hoort? Of beter nog, welk nummer past bij jouw favoriete geur? Ik stuur je graag een overzicht toe waaruit je keuze kunt maken. Een overzicht met betaalbare dames- en herenparfums.

FM World bodylotion - La Touche MagiqueBij veel geuren is er ook een bijpassende bodylotion, of een zakformaat flesje of zelfs geurstokjes en een huisparfum. Zo kan je jouw complete set samenstellen. Of iemand cadeau doen. (Ik kan ook een cadeaubon voor je verzorgen).

Een beetje lastig zoeken als je niet weet niet welke FM parfum te kiezen, maar neem eens een kijkje in mijn webshop. En vraag het overzicht met bekende geurfamilies bij me op via WhatsApp.

Een geurige dag vandaag!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Valentijnsdag cadeau - valentijn - parfum - chocolade - La Touche MagiqueWat weet jij al van geuren? - La Touche Magique