Vierdaagse give aways

Een appel voor de dorst - Vierdaagse - La Touche MagiqueJouw bedrijf gepromoot tijdens de Vierdaagse

In juli vindt de Nijmeegse Vierdaagse weer plaats. Een mega festijn waar je je gezicht niet alleen aan de lopers, maar zeker ook aan de bezoekers kunt laten zien. Ik kan me dus heel goed voorstellen dat jij als bedrijf langs de route staat. Als jij dan nog een leuke give away zoekt, passend bij jouw organisatie, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres.

Bedrukt fruit

Wil jij iets gezonds uitdelen tijdens de Vierdaagse, denk dan ‘ns aan bedrukt fruit?! Gezond, origineel en zeker een eye catcher (of een mouth catcher ;-)). Dat is pas gezond opvallen.

Een duurzamere give away tijdens de VierdaagseEen duurzamere give away tijdens de Vierdaagse - La Touche Magique

Zoek je een duurzamer product, zodat jouw naam ook na deze wandeltocht nog bij de mensen onder de aandacht blijft? We bedenken graag een give away die bij jouw organisatie én het event past. De mogelijkheden zijn legio.

Lees meer over promotie van jouw organisatie op de pagina “relatiegeschenken“.

Geïnteresseerd in promotie tijdens de Vierdaagse

Geïnteresseerd en wil je dat we met je meedenken over hoe de Vierdaagse in jouw voordeel kan werken? Sterker nog, we bedenken én verzorgen het voor je. Gewoon even mailen, bellen of appen; 085-060 24 68.

Laat ons jou contacten

Met alle plezier nemen we contact met je op. Laat je gegevens achter en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    Vierdaagse

    Start typing and press Enter to search