Als een cadeau je niet bevalt

 In Blog

Als een cadeau je niet bevalt - La Touche MagiqueDe beruchte 404 error; een fout die je te zien krijgt als een pagina op een website niet gevonden kan worden. Dat kan verschillende redenen hebben. Uiteraard hoop ik niet dat je deze error op mijn site tegenkomt, maar als je dan toch die onaangename verrassing treft, dan kan hij maar beter origineel en ietwat humoristisch zijn. Ik vind ‘m zelf zo leuk, dus ik dacht “ik deel hem gewoon”, voor de nodige glimlach.

Krijg jij wel ‘ns cadeautje waarvan je denkt “wat moet ik er mee?!” en trek je er dan ook zo’n kop bij  Zeg je überhaupt dat het niet helemaal naar jouw smaak is? Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar. Gelukkig heb ik het volgens mij nog nooit echt meegemaakt, want ik vind gewoon heel veel leuk en houd van de verrassing an sich al. Maar heel eerlijk, ik denk niet dat ik het zou zeggen. De gever heeft toch moeite voor je gedaan en het gebaar is al super.
Wat doe jij in zo’n geval? Of ben je wellicht van mening dat men iets zou moeten kopen van je verlanglijstje, zodat zeker is dat het cadeautje geslaagd is? Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoorden hierop.

De zon vandaag is in ieder geval geen 404 error, die mag er gewoon zijn! Heerlijk. Geniet er van!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Heuptas - La Touche MagiqueEen nieuwe baan - broodtrommel als cadeau - La Touche Magique