Balans

 In Blog

balans - waterpas - La Touche MagiqueUit balans geraakt

Heel eerlijk; de laatste tijd ben ik regelmatig uit balans geraakt. Dat heb jij neem ik aan toch ook wel ‘ns?

De wereld van social media

Me een weg zoekende in de wereld van social media. Me ingelezen in algoritmes en net als ik het denk te snappen, lees ik dat stories weer hot is. Help! Mensen, ik moet ook nog aan m’n core business werken. Het voelt best oneerlijk. Ik als kleine zzp-er opboksen tegen de grote bedrijven die er rustig een mannetje, wat zeg ik, een afdeling op zetten. De beste reclame is nog altijd de mond-tot-mond-reclame en daar geloof ik ook krachtig in. Maar daarnaast lijk je toch echt mee te moeten in de tijd van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en wat al niet meer. Ik pas er voor te liken om het liken en te reageren om het reageren. Ik blijf graag echt en bij wie ik ben. Vrienden om me heen verbazen zich als ik mijn struggle omschrijf. Jij? Jij bent zo actief op social media. Klopt, en ik vind het leuk en het komt uit m’n hart, maar soms raak ik er kriegelig van hoeveel ik op m’n schermpjes tuur. Dan wil ik echt voelen, ruiken, zien, beleven. Met mensen in live contact. Ik genoot dan ook intens van de netwerkborrel afgelopen vrijdag bij Nijmeegs Ondernemerscafé. Dus ik ga de balans opzoeken. Een goede balans tussen mijn leven online en mijn leven thuis, mijn leven als moeder, zus, vriendin en zakenrelatie. Dat gaat me lukken.

Wat bracht me nog meer uit balans?

Oh…zo zijn er nog wel meer dingen die uit balans waren. Voeding, beweging, m’n lichaam, mijn zelfbeeld. Solena Speet van Bewust met Solena heeft me handvaten gegeven als het om voeding, beweging en een levensstijl gaat. Ik kan dan best streng zijn met regels, zoek dan even de balans met ook nog mogen genieten van dingen die ik zo lekker vind. Ik prijs mezelf gelukkig geen grote snoeper te zijn, dus met die balans komt het ook op dat vlak wel goed.

Balans en jouw bedrijf

Past balans bij jouw bedrijf? Je coacht mensen in balans te komen, je traint mensen op sportief gebied, je bouwt met je handen waarbij ook de balans in materialen van belang is. En je zoekt een leuke give away? Er zijn leuke, ook handige, relatiegeschenken met bijvoorbeeld een waterpas er in. Of eh….. vertel me jouw verhaal en ik zoek er iets passends bij.

085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Veiligheidsvest als relatiegeschenk - La Touche MagiqueZakspiegeltjes voor Secretaressedag - La Touche Magique