Daar moet ik nog even op broeden

 In Blog

Daar moet ik nog even op broeden - La Touche MagiqueDaar moet ik nog even op broeden - La Touhche Magique

“Hee Sonja, leuk voor een blog!”, riep een moeder op het schoolplein, toen deze prachtvogel er neerstreek in de toppen van de bomen. “Daar moet ik nog even op broeden”, zei ik nog en prompt was het onderwerp al geboren.
Want hoe toepasselijk is het. Als iemand een vraag voor een #cadeau bij me neerlegt, ga ik vaak even broeden op ideeën. Soms ontstaat diezelfde dag nog iets leuks, soms enkele dagen daarna en heel soms – en dat zijn de angstige momenten – duurt het lang, heb ik simpelweg geen inspiratie. Gelukkig ben ik ook maar een mens, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik soms best bang ben niet creatief te zijn. Maar angst is geen goede leermeester, dus zet ik de angst opzij en wacht ik vol verwachting af tot het moment er iets moois geboren wordt.
Heb jij nou ook een cadeauvraag waarop gebroed moet worden, laat het me dan weten. Ik ben een kei in nestjes bouwen, dus ook voor jou is er een bij . 085-060 24 68 (ook voor whatsapp)

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

wereld-drenteldag-la-touche-magiqueafscheidscadeau-la-touche-magique