Dag van de zonnebrand

 In Blog

Zonnebrand creme - La Touche MagiqueAls roodharige weet ik hoe snel je verbrandt in de zon. Ik hoef maar 10 minuten in het zonnetje te zitten en ik zie al rood. En ik vind het zo heerlijk! Maar er is me door een dermatoloog op het hard gedrukt dat ik me goed moet insmeren met zonnebrandcrème. Volgens haar zou dat iedereen in Nederland al met factor 30 moeten doen, weer of geen weer.

Zodra mijn gezicht voor het eerst in een jaar de zon ziet, zie je bijna letterlijk de sproeten oppoppen. Ik houd er van, de warmte van de zonnestralen; maar toch maar uitkijken. Uiteraard is er make-up met een SPF (Sun Protection Factor), maar als die lager is dan 30, dan toch echt extra insmeren.

Op de vraag of je met factor 50 eigenlijk wel bruin wordt, is het antwoord op nu.nl: “Zeker. Die hoge factor zegt iets over de hoeveelheid straling die de huid bereikt. En dus ook over de tijd die je in de zon kunt doorbrengen zonder te verbranden. Je huid wordt wel degelijk bruin. Doordat hij niet verbrandt, blijft hij bovendien langer en mooier bruin.” Nou, dat bruin worden kan ik volgens mij wel op mijn witte buik schrijven. Tenzij we in Nederland elke dag zon hebben en mijn huid er aan kan wennen.

Maar terug naar de Dag van de Zonnebrand. Deze is in het leven geroepen om stil te staan bij de kracht van de zon en bij de gevaren ervan. Wil jij jouw relaties nou in het ZONNETJE zetten met een zomerse give away, dan is daar dit product met zonnebrandcrème (factor 30) zeer toepasselijk voor. Leuk met jouw logo of leus.

085-060 24 68 (ook voor whatsapp). Of klik hier voor meer contactmogelijkheden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een lamp als cadeau - La Touche MagiquePersonal gift shoppen - La Touche Magique