Een custom made notitieboek

 In Blog

Een custum made notitieboek - La Touche MagiqueVanochtend naar hartje Amsterdam geweest. Daar reed ik in het centrum, me hier en daar afvragend of ik er wel mocht rijden bij het zien van de tramsporen in de weg ;-). Een relatie van me wil graag een aantal lederen notitieboeken in de kleur van zijn huisstijl met een imprint van zijn logo. Vorige week kreeg ik het sample binnen, na weken van heel nieuwsgierig, maar toch geduldig zijn – ik, met mijn ongeduldig karakter – moest wel. Wauw, erg chique! Daar kan hij mee gezien worden.

Dus daar stond ik, meisje La Touche Magique, in de grote stad Amsterdam met het sample onder de arm. Ik kende hem nog vanuit mijn vorige werkkring, dus het was een leuk wederzien. Tussentijds hadden we regelmatig via Skype contact, dus het werd tijd om weer ‘ns live af te spreken.

Hij liet het sample aan enkele medewerkers zien en ze waren enthousiast. Het is wel grappig, deze ondernemer lijkt op mij, want klaarblijkelijk heeft hij de behoefte de meningen van anderen te horen, uiteindelijk kiest hij z’n eigen pad, die compleet anders kan zijn dan die van anderen. Hij twijfelde nu over de kleur en of een stoer used look bruin notebook niet mooier zou zijn. En misschien toch wat groter. Tuurlijk, kan! We puzzelen gewoon nog even met elkaar verder, net zolang tot hij voor de volle 100% content en opgetogen is. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat; een tevreden klant. Uiteraard zijn er grenzen in zo’n traject, de klant heeft immers een budget in gedachten, maar binnen de kaders is er veel mogelijk. De foto van dit mooie product laat ik nog even achterwege, want ik wil het cadeau van de klant nog niet vrijgeven voordat hij zelf z’n go daarvoor geeft. Nog een paar maanden wachten ;-).
Na dit gesprek, vertrok ik tevreden en mijn met sterren beplakte autootje zoefde weer door de Amsterdamse – nee, niet grachten gelukkig, maar – straten.

Op naar de volgende afspraak. Eindbestemming De Zeemeeuw in Muiderberg. Daar had ik met vriendin / oud-collega Sandra Petri afgesproken en onder het genot van een heerlijke lunch in een prachtige omgeving kletsten we bij. Ook heerlijk om met haar te kunnen sparren. Al bij onze gezamenlijke werkgever waren we een goed team, en eigenlijk is dat nog steeds. Zij heeft aan de wieg gestaan van La Touche Magique en mij onder meer geholpen met de diverse tekstuitingen.
En ja, om al degenen die vandaag een kantoordag achter de rug hebben een beetje jaloers te maken ;-), hiervan wel een mooi plaatje. Wat een heerlijke dag at the office…eh nee, dat dus niet, at La Touche Magique.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een paraplu als relatiegeschenk - La Touche MagiqueLa Touche Magique in Topic zomer 2018