Een paraplu voor een vrolijke regen

 In Blog
Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Paraplu's voor een vrolijke regen - La Touche MagiqueLife isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

Ik heb regen nooit erg gevonden. Nee, ook niet als ik buiten loop. Tuurlijk, m’n kapsel waar ik ’s ochtends zo m’n best op doe, ziet er niet meer uit. En, oh jee, al helemaal niet als het op begint te drogen. Nu weet ik niet hoe het met andere haarstijlen is, maar krullen, heel bijzonder, die gaan ineens hele andere dingen doen als het regent. Ze ontpoppen zich als de pluizen van paardenbloemen en de krul krult eens zo hard, alsof ze een tijd lang in een cocon hebben opgesloten gezeten en er alleen met regen uit mogen komen. Ja, vind je het gek. Wat zou jij doen als je zolang opgesloten zat. Dan ga je toch ook uit je dak.
Met regen gebeuren er wonderlijke dingen. De planten en bloemen hoor je bijna zingen, zo blij zijn ze met het drinken dat ze krijgen. Er ontstaan mooie plassen waarin je heerlijk kunt gaan springen en dansen. Kijk wel even uit voor een toevallige passant die het minder rooskleurig ziet dan jij. ?
En wat ik helemaal leuk vind aan de regen, als ik dan toch uitgedanst ben en er niet meer uitzie. Dan kruip ik op de bank met een kop thee of een glas heerlijke krachtige rode wijn en ik luister naar het tikken van het geluid; het hardst kletteren ze op de overkapping achter mijn huis. En altijd moet ik dan aan vakantie denken. Dat je daar in je tentje ligt en het regent. OK, ik geef toe, ik heb ook momenten op vakantie meegemaakt waar ik minder blij met de regen was, want in een tent onder een dekbed met een nat voeteneind slapen is niet echt mijn ding.
Moet jij toch naar buiten om je kind op te halen, om een boodschap te doen of om je van de auto naar een droge plek te haasten? Doe het dan gewoon vrolijk, met een leuke paraplu. Nu verkrijgbaar in de schap van La Touche Magique bij Alumiz Bijoux and More Shop in Shop. Daarvan ga je toch lekker zingen in de regen.  t Is weer voorbij die mooie zomer. Die zomer die begon zo wat in mei. Ah, je dacht dat er geen einde aan kon komen. Maar voor je ’t weet is heel die zomer al weer lang voorbij. Lalalalala….

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Van acrylic pouring tot sieraad - La Touche MagiqueOver een echt uniek kerstcadeau - La Touche Magique