Een vuurschaal als cadeau

 In Blog

Een vuurschaal als cadeau - La Touche MagiqueWat is dat toch met vuur? Iets in vuur trekt mensen aan. Ik vind het zelf ook leuk fikkie te stoken. Zelfs als ik onkruid wegbrand, wat een heel ontspannen bezigheid is, pik ik stiekem ook de dode blaadjes mee in de hoop op een klein vuurtje. Uiteraard vraagt vuur je om het koppie er bij te houden. Is dat het? Het vraagt aandacht. Kijk ‘ns om je heen als je ergens staat te wachten. Allemaal de neus richting de telefoon. Terwijl je dat bij een gezellig vuur nauwelijks ziet. Daar wordt gezamenlijk een biertje of een wijntje gedronken. Er wordt gelachen, er is gezelligheid. Heerlijk ook, die warmte die het vuur afgeeft. En dan heb ik het nog niet eens over de lucht. I love it. Even je neus in de wind. “Hee, er is weer ergens een vuur aangestoken”.
Dit verjaardagscadeau, een vuurschaal, viel goed in de smaak. Het was tot ’s avonds laat gezellig om het vuur. En ze stookten nog lang en gelukkig ?
Wil jij ook iemand een vuurschaal, al of niet met accessoires cadeau doen? Ze zijn er in diverse soorten en maten. Gewoon ff  appen of bellen: 085-060 24 68.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Hollands cadeau voor Yonex Dutch Open - La Touche MagiqueEen winstgevend ondernemerschap - La Touche Magique