Hier doe ik het voor

 In Blog

La Touche Magique-hier doe ik het voorEen tevreden klant, daar doe ik het voor. En ook al is de volgende referentie van al wat jaren geleden; ik ben niet veranderd, sterker nog, ik ben met La Touche Magique nog meer in m’n element dan ooit en overtuigd van de toegevoegde waarde voor bedrijven. Dus ik vertrouw er op dat ook jouw positieve referentie hier binnenkort staat.

Enkele jaren geleden, ik was inmiddels al enige jaren secretaris in het bestuur van Omroep Groesbeek (huidige naam: Omroep Berg en Dal en hierna te noemen ‘omroep’), stopte Sonja met haar activiteiten voor de omroep.

Sonja had onder andere op zich genomen naar een attentie, als onderdeel van een kerstpakket, te zoeken voor de vrijwilligers van de omroep (plm. 120 personen). Dat wil zeggen dat het geschenk bij jong (vanaf plm. 17 jaar) én oud (tot plm. 80 jaar), man of vrouw in de smaak moest vallen.

Sonja slaagde daar altijd geweldig in. Iedereen was altijd razend enthousiast en hoe ze het ook deed: én jong én oud én man én vrouw, IEDEREEN was jaar na jaar tevreden. Het was, moet ik bekennen, heel moeilijk haar hierin -na haar vertrek-, te evenaren, laat staan haar te overtreffen.

Om deze reden denk ik is de cadeauservice die La Touche Magique biedt haar op ‘het lijf geschreven’. Met een half woord kan Sonja een geweldige suggestie voor een toepasselijke attentie doen!!!

Kortom: van en voor alle partijen EEN GOEDE KEUS!!!

Marjo Kraaij – Omroep Groesbeek

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique als gift shopperLa Touche Magique-bingo