Hoe mijn dag eruit ziet nu?

 In Blog

Belettering - La Touche MagiqueIk had het er van de week met mijn vriendin over, zij is ook onderneemster. Werk ligt nagenoeg stil en toch kan ik me er niet toe zetten iets nuttigs, dat altijd al moest gebeuren, in huis te doen. Uit plichtsbesef misschien, het gevoel dat het geen vakantie is, dat ik moet werken. Een kast opruimen doe ik dan in het weekend wel… als ik daar zin in heb; kleine kans. 😉

Ik heb wat kaartjes de deur uit gedaan naar zorgcentra, heb her en der m’n hulp aangeboden en ben nog in beraad of en wat ik nog meer kan doen in de strijd tegen het corona virus.

Ik probeer in een vast ritme te komen van moeders die werkt en kind dat de hele dag thuis is, huiswerk moet maken, dat zelfstandig kan, maar toch z’n aandacht vraagt – logisch. Dat tegelijkertijd met een gevoel dat we er ook even uit moeten en aandacht aan elkaar moeten besteden in plaats van de hele dag achter onze schermpjes. Ik ben bezig geweest met het eindfeest van groep 8, fingers crossed dat tegen die tijd het virus onder controle is. Het laatste jaar op de basisschool is zoveel anders dan we ons hadden voorgesteld 😔. Ik help een vriendin met haar website en daaromheen zoveel mogelijk “gewoon” aan het werk, want stilstaan lijkt me niet verstandig. De promotiefilm is bijna af – die krijg je ook nog te zien -, me eindelijk maar ‘ns Mailchimp eigen maken voor een nieuwsbrief (waarvoor ik nog steeds een ander goed woord zoek) en gisteren mijn auto laten beletteren. Een knap staaltje werk van Ellen De Vaan Arts van Reclame Ellen. Ik ben er blij mee, dat mag best toch?

Hoe zien jouw dagen eruit?

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Samen tegen het Corona virus - La Touche MagiqueIk-vergeet-je-nietje - La Touche Magique