Samen tegen het Corona virus

 In Blog

Samen tegen het Corona virus - La Touche MagiqueWat een heftige tijd. Ik word er verdrietig van.
Ik ben iemand die al heel snel in oplossingen denkt. Dus m’n gedachtes zijn op dit moment bij al die horeca ondernemers, het onderwijspersoneel en alle andere bedrijven die op welke manier dan ook getroffen worden door de maatregelen rondom het corona virus. Mensen die, net als ik, heel hard moeten werken. Niet alleen omdat zij doen waar hun hart ligt, ook om een boterham te kunnen verdienen.

Er wordt in social media opgeroepen cadeaubonnen te kopen, horeca ondernemers bieden ophaal- of bezorgservice, scholen en therapeuten gaan in beraad over online werken.
Verder dan daar waar ik kan mijn hulp aanbieden, kom ik niet. Ik zie ook ff geen oplossing. Het voelt alsof ik niet mag ondernemen nu. Uit solidariteit. Ik heb nu eenmaal een bedrijf dat niet afhankelijk is van live contact. Maar met z’n allen stilstaan, heeft totaal geen zin, dus ga ik door.

Ik ga niet hamsteren, zodat anderen ook nog wat hebben. Heel eng, dit soort acties. Ik houd me aan de adviezen die er worden gegeven. Ik mijd zoveel mogelijk groepen mensen, al ben ik echt een gezelligheidsdier. Mensen, we moeten hier samen doorheen, even de kiezen op elkaar!

En ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit virus heel snel onder controle is en dat het echt lente gaat worden. In ons lichaam, in de wereld, in de ziekenhuizen, in de zorgcentra, in de horeca gelegenheden, in de scholen. Dat de zon er weer gaat schijnen. Dat de echte sparkle en magie er weer mag zijn.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

ANBI goede doelen steunen - La Touche MagiqueBelettering - La Touche Magique