Leuke bingoprijzen

 In Blog

Mooie prijzen voor een bingo of rad van fortuin - La Touche MagiqueTijdens een 50 jarig verjaardagsfeest vond men het leuk bingo te spelen, met zowel de volwassenen als de kinderen. Of ik bingoprijzen kon verzorgen… Uiteraard!

Een bingo, een rad van fortuin, voor welke gelegenheid dan ook. Je kan bij La Touche Magique terecht voor leuke prijzen. Afhankelijk van jouw budget stel ik een leuk bingopakket voor je samen.

De verzorging van de bingoprijzen voor het verjaardagsfeest was zo goed bevallen dat de klant mij ook inschakelde voor de verjaardag van gisteren. Maandag besteld en dinsdag al in huis.
Nu zeg ik er gelijk bij dat dat niet altijd mogelijk is hoor, dat is helemaal afhankelijk van wanneer je bestelt, wanneer je het nodig hebt, wat je wensen zijn, wat je budget is en hoe snel ik de bestelling in orde kan maken.

Momenteel ook bezig met bingoprijzen voor een camping in Noord-Holland, die meerdere malen per jaar voor haar gasten en buurtbewoners een bingo houdt. Superleuk om mee bezig te zijn. I love my job.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Ik hou van mij - La Touche MagiqueHeuptas voor het sporten - La Touche Magique