Op tv

 In Blog

How it's done - La Touche MagiqueZaterdag 29 mei om 17.00 uur op tv, How It’s Done van RTL Z, waarin Bloemisterij Wilhelmina uit Groesbeek in de schijnwerpers staat. Leuk om hier figurante bij te zijn geweest.

Een appje van mijn nicht Marja van Bloemisterij Wilhelmina: “Wij willen wat aan je vragen, liever niet via de app, heb jij een mogelijkheid  om vandaag  ff aan te wippen?” Ik houd ervan, dit soort appjes, dat je van tevoren niet weet wat je te wachten staat; surprise!

Zouden ze gaan trouwen? Een leuke samenwerking vanuit La Touche Magique? Er gaat van alles door mijn hoofd. Ik er in de middag naar toe. Of ik figurant wil zijn voor een tv opname. En mijn eerste reactie: “Ja natuurlijk, leuk!”, zonder de exacte details nog maar te weten, haha.
Marja licht toe dat zij en haar partner Robert benaderd zijn door RTL Z en dat er een opname van hun mooie bedrijf wordt gemaakt. Uiteraard help ik daarbij, ik denk nog bleu: “Ik doe wel even net of ik dat bosje bloemen afreken”. Maar de werkelijkheid tijdens de opname: “Sonja, loop even door die rij en koop en her en der wat mooie planten.” en “En nu even binnen in de kas, even door die rij met interesse voor dat vaasje”. Met als resultaat, veel met m’n kop in beeld…haha.

Daar waar anderen niet zo graag voor de camera komen of zich daar niet op hun gemak voelen, draai ik mijn hand er niet voor om. En nee, echt niet omdat ik nou zo graag met m’n kop in beeld kom. Want zoals denk ik iedereen, ben ook ik kritisch op mezelf. Ik zie mezelf ouder worden op beeld, m’n haar zit dan net even niet zoals ik het zou willen etcetera. Maar alles voor het goede doel. Of voor m’n eigen bedrijf of als ik een ander ermee help.

Wat het leuke is van het resultaat is dat het ook het personal gift shoppen illustreert. Ik shoppend tussen de vele cadeaus, op zoek naar dat ene perfecte item voor de klant.

Kijk maar ‘ns naar de opname; het is een mooie presentatie van Bloemisterij Wilhelmina; het persoonlijke karakter van dit bedrijf, de vele mogelijkheden en de klantvriendelijkheid. Het was leuk daar aan mee te helpen.

Het programma wordt herhaald op dinsdag 1 juni, 16.30 uur, donderdag 3 juni, 10.30 en vrijdag 4 juni 8.30 uur; How it’s Done op RTL-Z.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Kanjer cadeaupakket - La Touche MagiqueEK 2021 ruiteniwsserreclame - La Touche Magique