Persoonlijke geschenken op maat

 In Blog

Regelmatig krijg ik links toegestuurd van collega ondernemers in de cadeaubranche. “Dat is ook wel iets voor jou”. Leuk om inspiratie voor nieuwe ideeën op te doen, maar ik hink regelmatig op twee benen. Ik ben geen winkel waar je kant en klare geschenken of cadeaupakketten koopt. Ik houd geen voorraad. Ik ben personal gift shopper, wat betekent dat ik shop op aanvraag van de klant. Plus ik bedenk graag iets unieks, net even anders dan anders.

Ik ben, ruik, zie en adem cadeaus. Altijd krijg ik wel ideeën. Als ik ’s ochtends onder de douche sta, of tijdens een wandeling in de natuur of op welk moment dan ook. Dan kan het zomaar zijn dat ik ineens een ingeving krijg, door wat ik zie om me heen of door een gesprek dat ik met iemand heb. Een beetje zo’n Suske & Wiske-eureka moment.

Heel soms heb ik voorraad, doordat er iets over is gebleven uit een eerdere bestelling of event. Of ik promoot een cadeaupakket, niet gerelateerd aan een aanvraag, omdat ik enthousiast ben over het product. Maar mijn specialiteit is toch echt wel het bedenken van cadeaus en give aways die passen bij een aanvraag, een organisatie, een event of een persoon.

Daarnaast denk ik net even verder met je mee als het gaat om promotionele artikelen. Hoe komt jouw logo het beste uit op een product of welke give away is het meest geschikt voor jouw bedrijfsuiting? Een product gezien in een van mijn webshops? Een stukje advies op het gebied van positie en kleurgebruik zal niet ontbreken. Plus ik houd je op de hoogte van waar jouw bestelling is in het proces en wanneer je die kunt verwachten.

Wat is jouw specialiteit? Waarin blink jij uit?

 

P.s. ik weet wel waar Annelies de Bruin fotografie in uitblinkt. Zie foto 😉

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

De Dag van de Leerkracht - Dag van de Leraar - La Touche Magique