Secretaressedag – 18 april 2019

 In Blog

HappyTruffel voor jouw secretaresse met Secretaressedag - La Touche Magique

 

Secretaressedag, waarom?
Van sommige zaken heb jij geen bal verstand en dan is het maar wat fijn dat je die bal bij je secretaresse neer kan leggen. Je kan immers niet alle ballen in je eentje in de lucht houden.
😄

Secretaressedag

Uiteraard zal je haar door het jaar heen complimenten of een schouderklopje geven, maar met Secretaressedag mag je haar nog ‘ns extra in het zonnetje zetten.
Zijn deze happy balls….oh nee, HappyTruffels, iets voor haar? Of voor hem, want ook al hoor je het niet vaak, jouw steun en toeverlaat kan uiteraard net zo goed een man zijn. Een ding is zeker, jij wordt er happy van dat bepaalde werkzaamheden bij die ander in goede handen zijn en daarvoor mag je best ‘ns je dankbaarheid tonen.

HappyTruffel

HappyTruffel is er in verschillende heerlijke smaken en vrolijke kleuren. Elk met een eigen beleving. Niet alleen de chocolade is heerlijk, ook de kleuren spatten er vanaf. Alles om Secretaressedag vrolijk te maken.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw Secretaresse(s)! Ook als je iets anders dan chocolade wilt geven. 085-060 24 68 (ook voor Whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Van idee tot relatiegeschenk - La Touche MagiqueZomerse give aways - La Touche Magique