Zomerse bingoprijzen

 In Blog

Bingo op de camping - La Touche MagiqueDe zomer is in aantocht. Tentjes worden opgezet en caravans zoeken hun plaatsje op de camping. Het animatieteam staat paraat. En dan is er tijd voor bingo! Tijd voor leuke bingoprijzen dus.

Bingo is er voor jong en oud! Het van oudsher bekende spel waar vaak voor een klein bedrag prachtige prijzen te winnen zijn. Het brengt niet alleen gezelligheid, maar zeker ook spanning met zich mee. Nog maar enkele nummers te gaan, maar je bent niet de enige. Ga jij met de begeerde bingoprijs naar huis? Wie zal het zeggen.

Onlangs mocht ik een zomers bingopakket samenstellen voor een familiecamping in het Zeeland. Voor iedere leeftijd een leuk cadeautje. Erg leuk om uit te mogen zoeken. En het hoeft echt niet van het goedkope spul te zijn dat je al na een keer gebruik weg kunt gooien. Afhankelijk van je budget zijn er vele mogelijkheden. En als je voor een huishoudelijk apparaat als hoofdprijs wilt gaan, ik bied erkende merken, die staan voor kwaliteit en garantie. Van leuke hebbedingen tot prachtige woonaccessoires; geef aan wie je doelgroep is, welk bedrag je hebt te besteden en ik ga voor je aan de slag.

Bel of app als La Touche Magique ook jouw bingo- of loterijprijzen mag verzorgen; 085-060 24 68.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Ipad_tablet hoes voor vaderdag - La Touche MagiqueEen warme groet van La Touche Magique