De magie van het omdenken

 In Blog

“Mensen die La Touche Magique leuk vinden, hebben al een tijdje niets meer van je gehoord”, laat Facebook me weten. Jemig ja, er zijn alweer twee weken omgevlogen sinds m’n laatste bericht. Het is niet dat ik stil heb gezeten, maar jullie vermoeien met energievretende zaken, die helaas ook in het ondernemerschap voorkomen, heeft niet mijn voorkeur. Alhoewel, stel nou dat ik die negatieve gebeurtenissen weet om te denken naar kansen, uitdagingen, zodat het uiteindelijk cadeautjes lijken te zijn in mijn La Touche Magique-bestaan. Misschien geeft het wat inspiratie.

Had ik eerder bedacht een pinoptie te bieden aan klanten in het startstadium waar La Touche Magique zich bevindt? Ja, is me wel even door het hoofd geschoten, maar als starter  – trouwens niet alleen als starter – moet je keuzes maken, prioriteiten stellen. Tot het moment er een klant is waar het ineens na het verstrekken van een factuur wel verdacht rustig wordt. Wat kan ik hier van leren? Kan ik dit in het vervolg voorkomen? Guess what, bij La Touche Magique kan je vanaf heden met pin betalen! 🙂

Het is gelukkig niet zo dat als het stil is op m’n facebookpagina, ik alleen maar met dit soort dingen bezig ben. Nee hoor, gelukkig niet zeg, ik ben ook met leuke dingen bezig. M’n droom nog meer verwezenlijken, hopelijk later in het jaar daar over meer. Me aan het oriënteren op producten die mogelijk binnenkort in Groesbeek te koop zijn. Een tennisclub die haar sponsoren wil bedanken met een toepasselijk cadeau en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Laat ik nu ook even letterlijk van me horen? Nee, wees niet gevreesd, ik ga niet zingen – dat laat ik liever aan de professionals over – , maar voor de liefhebber, gewoon even een toepasselijk lied om de avond mee in te gaan en hoe kan het ook anders; “Magic” van OG3NE.

Seeking for a purpose on this globe
Heading for the stage that gives me hope
Don’t let bad echoes get you down
You’ve got the leading voice let’s make a sound

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Geef een beetje magie - La Touche MagiqueBlooper van La Touche Magique