Deze man verdient een trofee

 In Blog

Award beeldje trofee - La Touche MagiqueEen trofee voor Willy

“Een standbeeld, omdat hij zo ontzettend veel voor ons heeft gedaan, dat verdient hij”. Zo benaderde mijn zus me een tijd terug.
Mijn zus en zwager, zoveel meegemaakt in Costa Rica, zoveel prachtige jaren gekend en nu leek het er toch echt op dat hun eiland verkocht ging worden. Maar zoals het zo vaak gaat met deals in het buitenland en verschillende partijen die mee moeten werken, duurde het en duurde het maar en kwamen er nog genoeg hobbels op hun pad. Maar Willy, de man op de foto – misschien herken je

Award beeldje trofee - La Touche Magique

hem nog van Ik Vertrek, die het gebrek aan koffie toch echt een serieus probleem vond 🤣 -, hij heeft mij zus en zwager altijd met raad en vooral ook met daad bijgestaan.

Nu zijn ze naar Costa Rica om voor de verkoop te tekenen. En dat standbeeld moest dus geregeld worden. Niet te groot en te zwaar, omdat het in de koffer moest. Gekozen werd voor dit beeldje dat drie personen uitbeeldt en dat de grote dankbaarheid van twee van hen voor de derde symboliseert. En als tekst op het plaatje gegraveerd (thx to Decorama) “Willy, Kei Bedankt!”, deze woorden zeiden genoeg. En er moesten nog twee voetjes bij. “Omdat hij altijd op blote voeten loopt, waar dan ook.”

Ken jij iemand die een trofee verdient of heb je prijzen weg te geven? Neem dan contact op om een keuze te kunnen maken uit het grote assortiment trofeeën, awards, prijzen en bekers.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Onderzetters met Groesbeeks dialectEen cadeau voor de finalisten van de Yonex Dutch Open 2019