Een speciaal geschenk voor kerst laten samenstellen

 In Blog

Laat La Touche Magique jouw kerstpakket samenstellenJij kiest toch ook voor een speciaal geschenk voor Kerst?

Gisterochtend las ik dit artikel over de kerstpakkettentrends van 2018: http://www.dagelijksestandaard.nl/…/de-kerstpakketten-tren…/.
Nu ben ik niet zo van de trends; volg vooral je eigen gevoel en kies wat jij leuk vindt. Maar één citaat viel me op: “Is een pakket met zorg samengesteld en is er nagedacht over de wensen en behoeften van de ontvanger? Past het goed bij de onderneming en komt er conceptmatig voldoende ondernemersvisie in het pakket terug? De combinatie van al deze factoren zorgt ook dit jaar weer voor een kerstpakket dat graag gegeven, en graag ontvangen wordt.” Dat is precies waar La Touche Magique voor staat; cadeaus uitgezocht bij een persoon of organisatie. Welke boodschap geef je er aan mee of wat wil je bij de ontvanger bereiken met het geschenk? Als de ontvanger merkt dat er aandacht is besteed aan de samenstelling van het kerstpakket, zal hij of zij zich nog specialer voelen.
Uiteraard kan je voor je medewerkers nog steeds kiezen voor een standaard pakket dat je 2 dagen voor Kerst nog even van de schap kunt halen. Maar waarom zou je iemand anders niet na laten denken over een pakket dat uniek is, samengesteld voor jouw medewerkers die de speciale aandacht verdienen. De mogelijkheden zijn legio.
Wil je kiezen voor een voedselpakket, wil je gaan voor een combinatie van wat lekkers en een cadeau of wil je de collega’s zelf laten kiezen door een cadeaubon te geven, al of niet gepaard met wat lekkers of cadeaus. Ik ga graag voor je aan de slag om jou en je medewerkers glimlachend de Kerst in te sturen.
Stuur even een mail naar sonja@latouchemagique.nl, bel of app naar 085-060 24 68.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique is 1 jaarWie zegt dat overuren niet leuk zijn - La Touche Magique