Je relaties onderhouden

 In Blog

Taart ROVINIJ - La Touche MagiqueJe relaties onderhouden klinkt zo technisch, alsof je met je auto naar een onderhoudsbeurt gaat. Maar eigenlijk is het niets anders dan je relaties waarderen, oprecht geïnteresseerd zijn in wat hij of zij meemaakt, bij belangrijke gebeurtenissen extra aandacht geven.

Gisteren was ROVINIJ dé zaak van mens en werk jarig. In een grijs ver verleden () heb ik er bijna drie jaar met superveel plezier gewerkt. Het contact is altijd goed gebleven en inmiddels, nu ik La Touche Magique run, weten we elkaar ook zakelijk te vinden. Een fijne relatie, die gisteren verrassend bevestigd werd met een heerlijke slagroomtaart. Dank je wel! Wat een verrassing en wat heerlijk. Ik heb gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt, ‘ns bij te praten met een tweetal relaties uit de straat….mét gebak.

Deurmat ROVINIJ - La Touche MagiqueIk daarentegen had als felicitatie een deurmat ontworpen. ROVINIJ is niet voor niets dé zaak van mens en werk. Een deurmat met daarop het team. ROVINIJ kan niet zonder haar eigen mensen, kan niet zonder haar relaties, niet zonder haar klanten. La Touche Magique zou niet bestaan zonder collega ondernemers, zonder klanten, zonder leveranciers.

Naast regelmatig oprecht contact is een cadeau een dankbare toevoeging aan de relatie, een kers op de taart zullen we in deze maar zeggen. Zo blijft de relatie in stand, blijf je aan elkaar denken en weet je elkaar te vinden als het nodig is.

Wat doe jij voor jouw relaties? Laat jij dat ook wel ‘ns gepaard gaan met een cadeau of giveaway?

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

De kerstparkiet - kerstpakket voorzien van een boodschap - La Touche MagiqueDrop - Dag van de Leraar - La Touche Magique