Puzzelen, nog even – attentie

 In Blog

Nog even puzzelen, maar samen komen we er wel!

Even puzzelen - cadeau - La Touche MagiqueVandaag 2 weken geleden; een mailtje van Honda Motor Europe. Of ik een attentie voor alle dealers kon bedenken en verzorgen en of ik deze de 11e mei op de plek van bestemming – adressen in Nederland, België en Luxemburg – kon bezorgen. Ik was er even stil van, terwijl alles in mij schreeuwde van “Wauw! Wat goeoeoeoed!”. Niet dat ik blijer word van bekendere namen of grotere bedrijven dan van kleinere of zzp-ers, helemaal niet, ik vind alle aanvragen even leuk en uitdagend! Maar het was vooral een wauw-gevoel over het feit dat zij mij (die kleine zelfstandige uit het Groesbeekse) hadden gevonden op internet, want wordt maar ‘ns gevonden op het world wide web.
Na heel snel schakelen met wat leveranciers kon ik die middag al wat voorstellen neerleggen, maar ik durfde geen garantie af te geven over de leverdatum, gezien de enorme vertraging in postland op dat moment. Er werd al snel enthousiast gereageerd en de voorkeur ging uit naar een van de pakketten: “Het is even puzzelen, maar samen komen we er wel.” ’s Avonds kwam ik tot de conclusie dat ik me echt niet hard kon maken voor levering op de maandag erop; Bevrijdingsdag zat er tussen en bij wat leveranciers moesten nog producten worden aangeleverd. Ik houd van openheid en een eerlijke communicatie, dus ik stuurde die avond een e-mail hierover. Ik kreeg goedkeuring zolang ik het ergens die week kon verzorgen. Jippie!
Referentie Honda Motor Europe - La Touche MagiqueEn dat is gelukt! Bijna 500 gram chocolade puzzelstukjes (thx Chantal en Paul van Chocolaterie Mücho) en een chique puzzelset werden ingepakt. Ik kon bij DHD Drukkerij nog heel snel kaarten laten maken, zowel Nederlands- als Franstalige, en de attentie was compleet en kon worden verzonden.
Hoe super is het dan achteraf deze review te ontvangen. #trots

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

brievenbus cadeau voor moederdag - La Touche MagiqueWie het kleine niet eert - La Touche Magique