USB sticks met bedrukking

 In Blog

USB sticks met bedrukking - La Touche MagiqueVoor een jonge ondernemer is het zeer bijzonder om voor het eerst een product in handen te krijgen met je eigen logo er op. Dat weet ik niet alleen uit eigen ervaring, maar dat liet ook Fleur Visser van Bureau Checklist me weten. We vonden elkaar via een platform voor jong vrouwelijk talent met de ambitie om succesvol gelukkig in het leven te staan. Die ambitie hebben we zeker beiden. Zij is met haar partner Bureau Checklist gestart en ik vind een groot deel van mijn geluk in La Touche Magique. Ze heeft gelijk als ze uitspreekt dat je samen verder komt dan alleen. In het kader van schoenmaker blijf bij je leest, heb je anderen nodig om je winkel draaiende te krijgen en te houden. Bedrijven in verschillende kleuren en smaken, ieder z’n competentie. Je kunt simpelweg niet alles alleen – al valt er in het stukje delegeren voor mij nog wel wat te leren 
Voor een workshop WordPress zocht Fleur USB sticks met bedrukking. Hun logo heeft het glans- en kleurverloop van koper en het zou mooi zijn als dat benaderd kon worden met de bedrukking. Ondanks dat een USB stick van deze vorm een kleine drukoppervlakte heeft, denk ik dat wij – de drukker met zijn deskundigheid en ik – hier goed in geslaagd zijn. Een leuke give away waar Bureau Checklist met recht trots op mag zijn.

Wil jij nou ook met jouw bedrijf goed voor de dag komen, dan kan een mooi product met logo of toepasselijke tekst daar zeker aan bijdragen. Ik denk graag met je mee, sterker nog, jij geeft je gedachtegang aan en ik kom met een voorstel dat hier op aansluit. Als je het wat vindt, kan jij je weer op je zaak storten en ga ik de productie in gang zetten.
Bel 085-060 24 68 (ook voor een appje).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Vaderdagactie La Touche Magique_DecoramaGeslaagd cadeau - La Touche Magique